10 december 2023

LÅT MIG GISSA – NI SÅG DET INTE KOMMA – IGEN!

Låt mig gissa, ni såg det inte komma, och kommer fortsätta att ösa vapen över Ukraina, trots att Ukraina är Europas mest korrupta och fattigaste land och har en president som påstås ha blivit ofantligt rik på att vara komiker i samma land med genomsnittslöner på 7 000 kr och ändå på något ”mystiskt” vis har lyckats tjäna mer än tre av världens största Hollywoodkomiker tillsammans?

Eller inger den här svenska domarens egen berättelse från Ukraina tillräckligt med förtroende för Ukraina som rättsstat för att det kommer gå bra?

Det handlar för övrigt definitivt inte heller bara om handeldvapen. 

Ukraine has sold two French-donated 155mm Caesar howitzers to Russia

Och Hunter och Joe Bidens förehavanden i Ukraina, liksom de 26 bio-labben, fick heller inga varningsklockor att ringa eller att forskare från dessa nu forskar i Sverige. Skulle det också kunna vara så att Sverige rent av redan från början varit involverade i dessa?

USA OCH UKRAINA FÖRSÖKTE DÖLJA UTVECKLANDET AV MASSFÖRSTÖRELSEVAPEN – UPPDATERAD 2022-03-15

REVEALED: Biden sold 1 MILLION barrels of oil from US Strategic Reserves to Chinese company Hunter Biden invested in

Is Joe Biden Listed as ’Pedo Peter’ in Hunter Biden Phone List? Speculations After 4Chan Users Hack iCloud Account, Leak Screenshots

The unverified ”leaked content” posted by the 4chan users included images of text messages involving drug use, money transfers, guns.

Källor:

https://bulgarianmilitary.com/2022/07/05/ukraine-has-sold-two-french-donated-155mm-caesar-howitzers-to-russia/

https://thepostmillennial.com/revealed-biden-sold-1-million-barrels-of-oil-from-us-strategic-reserves-to-chinese-company-hunter-biden-invested-in

https://www.ibtimes.sg/joe-biden-listed-pedo-peter-hunter-biden-phone-list-speculations-after-4chan-users-hack-65715

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.