1 oktober 2023

FEMTIO GÅNGER FLER MISSFALL MED INJEKTIONERNA

Myndigheterna världen över, med några få undantag, har dyrt och heligt lovat att injektionerna är säkra. Att tillverkarna sade samma sak, men friskrev sig från allt ansvar, fick inga varningsklockor att ringa. 

Det fanns bara en sak som gällde, och det var att injicera så många som möjligt, införa så mycket restriktioner det bara var möjligt för respektive land, och inte minst av allt, trycka så mycket pengar att sedelpressarna blev glödheta – som om det inte fanns någon morgondag med barn och  kommande generationer att ta hänsyn till. 

Men det var ändå fascinerande och samtidigt skrämmande att se hur synkront de flesta av jordens ledare agerade. Samtliga av dessa ”råkade” dessutom vara medlemmar eller på annat sätt involverade i WEF – World Economic Forum och andra liknande och mycket verkliga och ytterst farliga terroristorganisationer, där allmänheten har noll insyn, som Bilderberggruppen och Trilaterala Kommissionen. 

Tänk vilken ”tur” de hade att plandemin kom just nu – när de ”råkar” arbeta som mest intensivt för att införa ”The Great Reset” och att merparten av världens ekonomier ”råkar” krascha just nu och att det ”råkar” uppstå skyhöga priser och brist på energi och att det på fler och fler platser i världen uppstår upploppsliknande situationer som ”råkar” ge möjlighet att införa ännu mer kontroll och övervakning. 

Det globala barnafödandet har också ”råkat” rasa under en längre tid och ”råkat” minska ännu snabbare efter injektionerna. Tänk vilken ”tur” de som anser att jorden är överbefolkad också haft med detta.

Under de senaste veckorna har Dr. James Thorp, en expert inom mödra- och fostermedicin, studerat skillnaderna mellan så kallade traditionella influensavacciner och de nya globalistcertifierade injektionerna. 

Dr. Thorpe har analyserat och jämfört data från VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System) – en av världens allra största databas över vaccinbiverkningar. och även dessa resultat ”råkar” vara väldigt ”tursamma” för medlemmarna i WEF, men inte särskilt mycket för jordens befolkning i allmänhet.

“COVID-19 vaccines compared to the influenza vaccines are associated with increases in menstrual disorders, miscarriage, fetal chromosomal abnormalities, fetal cystic hygroma, fetal malformations, fetal cardiac arrest, fetal cardiac arrhythmias, fetal cardiac disorders, fetal vascular mal-perfusion abnormalities, abnormal fetal surveillance testing, abnormal fetal growth patterns, placental thrombosis, and fetal death.”

 • Abnormala blödningar från livmodern är 1 000 gånger högre(menstruationsstörningar)
 • Missfall är 50 gånger högre
 • Kromosomala abnormiteter hos foster är 100 gånger högre
 • Fostermissbildning är 50 gånger högre
 • Onormala tillväxter på nacke eller huvud hos foster är 90 gånger högre
 • Hjärtfel hos foster är 40 gånger högre
 • Hjärtrytmrubbningar hos foster är 50 gånger högre
 • Hjärtstopp hos foster är 200 gånger högre
 • Restriktioner i fostrets blodflöde inom placenta-navelsträngen-fosterkretsen är 100 gånger högre
 • Tillväxtavvikelser hos fostret är 40 gånger högre
 • Blodproppar hos foster är 70 gånger högre

#regionstockholm, #folkhalsomyndigheten, #lenahellengren, #magdalenaandersson

Källor:

https://www.nbcnews.com/news/us-news/u-s-birth-rate-falls-lowest-point-more-century-n1266349

https://www.theepochtimes.com/what-ive-seen-in-the-last-two-years-is-unprecedented-physician-on-covid-vaccine-side-effects-on-pregnant-women_4428291.html

https://www.theepochtimes.com/covid-vaccines-increase-menstrual-irregularities-thousandfold-fetal-abnormalities-hundredfold-doctors-vaers-analysis_4564754.html

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.