10 augusti 2022

ÖVERLÄKARE LARMAR OM EXPLOSIV ÖKNING AV CANCER

Dr. Ute Kruger, forskare och överläkare på regionsjukhuset i Kalmar, har arbetat inom patologi i 25 år och 18 år med bröstcancerdiagnostik. Dr. Ute Kruger har studerat 8 000 obduktioner och larmar nu i en intervju, från Norska Läkares och Hälsovårdsarbetares Förbund, om explosiv ökning av cancer och tidigare aldrig förekommande inflammationer i blodkärl hos patienter som avlidit efter injicering av mRNA-preparaten, slarv med obduktioner, okunskap, avlidna som felaktigt registrerats som ”ovaccinerade”, anmälningar till Läkemedelsverket som ignoreras, förnekelse hos forskarkollegor och mycket mer.

Källor:

https://youtu.be/bCJRp0GNCyY

Norske Leger og Helsearbeideres Fellesforbunds, https://www.nlhf.no

3 thoughts on “ÖVERLÄKARE LARMAR OM EXPLOSIV ÖKNING AV CANCER

 1. Hej,
  Många, många tack för detta föredraget.
  Läkemedelsverket verkar av av någon okänd anledning milt sagt ignorera, ja till och med motarbeta, professionella sakkunniga som har bevis och belägg för det de lägger fram om negativa konsekvenser av de så kallade mRNA injektionerna.
  Också jag känner mig motarbetat av Läkemedelsverket i min sak som det finns beskrivningar av här:

  https://eueeshealthcare.bloggproffs.se/2022/06/07/lakemedelsverkets-gd-sekreterare-christina-dahlen-inspelat-samtal-2022-06-07/

  och här:

  https://bakomkulisserna.biz/2022/07/03/dnr-4-1-2-2022-017197-begaran-2022-07-03-begaran-om-omprovning/

  Om någon som läser detta är i liknande situation, tag gärna kontakt med mig så kanske vi kan samarbeta i rättsliga frågor omkring detta?
  Jag är i färd med att vid hjälp av advokat förbereda i förste omgång en brottsanmälan, överklagan till förvaltningsdomstol och en anmälan till Justitieombudsmannen.

  Med vänliga hälsningar
  Trond Wilhelmsen

 2. Finns vissa studier som visar att vaccinerna inte minskar smittspridning eller skyddar mot det som kallas viruset….. MED ett genpreparat som bara är villkorat godkänt pga av att inte I eller H sägs hjälpa… trots att miljarder har tagit något av preparaten och tillfrisknat snabbt…. så att det inte fanns sedan länge godkända preparat som fungerar är falskt…..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.