3 oktober 2023

ÖVERLÄKARE LARMAR OM EXPLOSIV ÖKNING AV CANCER

Dr. Ute Kruger, forskare och överläkare på regionsjukhuset i Kalmar, har arbetat inom patologi i 25 år och 18 år med bröstcancerdiagnostik. Dr. Ute Kruger har studerat 8 000 obduktioner och larmar nu i en intervju, från Norska Läkares och Hälsovårdsarbetares Förbund, om explosiv ökning av cancer och tidigare aldrig förekommande inflammationer i blodkärl hos patienter som avlidit efter injicering av mRNA-preparaten, slarv med obduktioner, okunskap, avlidna som felaktigt registrerats som ”ovaccinerade”, anmälningar till Läkemedelsverket som ignoreras, förnekelse hos forskarkollegor och mycket mer.

Källor:

https://youtu.be/bCJRp0GNCyY

Norske Leger og Helsearbeideres Fellesforbunds, https://www.nlhf.no

5 thoughts on “ÖVERLÄKARE LARMAR OM EXPLOSIV ÖKNING AV CANCER

 1. Hej,
  Många, många tack för detta föredraget.
  Läkemedelsverket verkar av av någon okänd anledning milt sagt ignorera, ja till och med motarbeta, professionella sakkunniga som har bevis och belägg för det de lägger fram om negativa konsekvenser av de så kallade mRNA injektionerna.
  Också jag känner mig motarbetat av Läkemedelsverket i min sak som det finns beskrivningar av här:

  https://eueeshealthcare.bloggproffs.se/2022/06/07/lakemedelsverkets-gd-sekreterare-christina-dahlen-inspelat-samtal-2022-06-07/

  och här:

  https://bakomkulisserna.biz/2022/07/03/dnr-4-1-2-2022-017197-begaran-2022-07-03-begaran-om-omprovning/

  Om någon som läser detta är i liknande situation, tag gärna kontakt med mig så kanske vi kan samarbeta i rättsliga frågor omkring detta?
  Jag är i färd med att vid hjälp av advokat förbereda i förste omgång en brottsanmälan, överklagan till förvaltningsdomstol och en anmälan till Justitieombudsmannen.

  Med vänliga hälsningar
  Trond Wilhelmsen

 2. Finns vissa studier som visar att vaccinerna inte minskar smittspridning eller skyddar mot det som kallas viruset….. MED ett genpreparat som bara är villkorat godkänt pga av att inte I eller H sägs hjälpa… trots att miljarder har tagit något av preparaten och tillfrisknat snabbt…. så att det inte fanns sedan länge godkända preparat som fungerar är falskt…..

 3. Detta med ”resultaten” av sprutorna. Tack för informationen. Ger bara ytterligare tyngd åt övrigt som jag läst, sett och hört.
  Kan varmt rekommendera en dokumentär som heter ”Makthavarna du aldrig valde”. Självklart opolitisk. Och utan Copyrights. Ingen tjänar alltså några pengar. Dokumentären finns på flera kanaler på youtube. Hittar du den inte där så finns den hos ursprungssajten Palaestra Media. Den tar upp vaccinationerna – men ej ur medicinsk synpunkt utan ekonomisk. Bland annat. Samt mycket mer. Rekommenderas till alla att se. Helt på svenska. Vill man ha den på engelska heter den: The power brokers you never elected.
  Man ska också komma ihåg att WHO ändrade definitionerna på 3 saker redan 2009: Vad ett vaccin är, Vad flockimmunitet är och Vad en pandemi är. Förstår jag det rätt räknas inte naturlig immunitet som immunitet längre.
  det finns även en youtube video från WHO Europa från 2009: European Vaccine Action Plan 2015-2020
  Att det nu kommer fler och fler medicinska bevis för skadorna är underbart! Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.