8 december 2023

DANMARKS STATSMINISTER VILSELEDDE GROVT – NYVAL

När det skrevs som mest om ”plandemin”, var Danmarks statsminister Mette Frederiksen en av de som i allra högsta grad bidrog till att konstruera panik hos allmänheten. 

Frederiksens beslut att alla minkar i Danmark skulle avlivas på grund av en ny påstådd corona-mutation hos minkar, skapade en nyhet som spreds som en löpeld och skapade skräck – inte bara i Danmark, utan över hela världen. 

BBC

Denmark to cull up to 17 million mink amid coronavirus fears

CNN

Denmark plans to cull up to 17 million mink to stop mutated coronavirus

DAILY MAIL

Denmark will cull ALL of its minks – up to 17 MILLION – after a mutated version of coronavirus was found to have spread to people on farms

WASHINGTON EXAMINER

Denmark to kill up to 17M minks to stop spread of mutated coronavirus

Nu har det enligt den så kallade Minkkommissionens beredning som presenterades för Folketinget, visat sig att socialdemokratiske statsministern grovt vilseledde folket. Stödpartiet Radikale Venstre kräver nu att hon måste utlysa nyval senast den 5 oktober för att undvika riksrätt, då beslutet, utöver att sakna vetenskaplig grund, även saknade laglig grund.

”Statsminister Mette Frederiksten (S) får hårde ord med på vejen af Minkkommissionen i den beretning, der bliver overleveret til Folketinget i disse timer.

Det erfarer Berlingske.

Af kommissionens beretning fremgår det, at statsministeren vildledte groft, da hun tilbage 4. november 2020 stillede sig frem på et pressemøde og krævede alle mink aflivet.”

Före beslutet var Danmark världens störst minkpälsproducent och Frederiksens beslut dödade således hela denna industri. 

Frederiksen har tidigare blivit avslöjad att grovt överdriva statistiken för att kunna införa så många restriktioner som möjligt.

STATSMINISTERN LJÖG OM BELÄGGNINGEN FÖR ATT KUNNA INFÖRA MER RESTRIKTIONER OCH STÄNGA NED DANMARK

Likt Frederiksens svenska socialdemokratiska motsvarighet, Magdalena Andersson, är även Frederiksen medlem i World Economic Forum – vars medlemmar intensivt arbetat för att maximera paniken hos allmänheten under den så kallade ”plandemin”. 

Bland övriga medlemmar som deltagit i detta gobalistiska ”arbete” för att skapa skräck hos jordens befolkning och få så många som möjligt att låta injicera sig så många gånger som möjligt, finns även Justin Trudeau, Ursula von der Leyen, Karl Nehammer och många fler.

Om något lands politiker har varit framträdande i att skapa panik eller tjänat grova pengar på densamma, är de garanterat medlemmar eller på ett eller annat sätt involverade i den globala terrororganisationen World Economic Forum.

https://www.weforum.org/people/mette-frederiksen

https://www.weforum.org/people/magdalena-andersson

https://www.weforum.org/people/justin-trudeau

https://www.weforum.org/agenda/authors/ursula-von-der-leyen

https://www.weforum.org/people/karl-nehammer

Källor:

https://www.berlingske.dk/politik/minkkommissionen-mette-frederiksen-vildledte-groft

https://www.berlingske.dk/danmark/hvorfor-skal-millioner-af-danske-mink-aflives-spoerger-internationale

https://www.bbc.com/news/world-europe-54818615

https://edition.cnn.com/2020/11/05/europe/denmark-mink-cull-coronavirus-intl-hnk-scli/index.html

https://www.dailymail.co.uk/news/article-8914515/Denmark-cull-minks-17-MILLION.html

https://www.washingtonexaminer.com/news/denmark-to-kill-up-to-17m-minks-to-stop-spread-of-mutated-coronavirus

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.