3 oktober 2023

SVT DRAMA – 41% FLER SMITTADE JÄMFÖRT MED VECKAN INNAN

Det är tydligen viktigt för regimkontrollerad svensk statsmedia att försöka blåsa upp paniken att plandemin inte ännu är över, så att de kan fortsätta att injicera befolkningen med ”boosters”. De experimentella preparat som påstås ha utvecklats mot en variant av viruset som inte längre är i omlopp. Dessa injektioner har hittills genererat en bra bit över 100 000 biverkningsrapporter, varav 10 848 allvarliga rapporter, varav 400 döda.

För den som vill skrämmas och inte agera myndighetsmannamässigt, är det mycket mer ändamålsenligt att säga 41%, än att säga att antalet smittade på IVA ökat med FEM personer i hela Sverige – om de nu verkligen ens har covid-19. PCR-testen har trots allt inte visat sig vara särskilt tillförlitliga.

Men man kanske ändå ska vara tacksam att SVT och FHM inte sade att antalet smittade på IVA ökat med 71%, vilket också hade varit ”sant”, eftersom 5/7 = 0,714285714285714, vilket motsvarar 71%. 

Men det handlar fortfarande om ENDAST FEM personer fler på en befolkning om 10 452 326, vilket är ett alldeles för lågt antal för att kunna dra några slutsatser överhuvudtaget. I alla fall inte för den som saknar agenda för att sprida panik. 

Att FHM och SVT ”ägnar sig åt att återigen försöka ”boosta” igång paniken är därför tyvärr inte särskilt överraskande.

Om vi tittar på smittade, +65 på särskilt boende, framstår injektionerna rent av som skadliga.

Om vi tittar på antalet döda med covid-19, blir det en ännu besvärligare läsning för injektionsfabrikörerna.

Om vi tittar på all tillgänglig data sedan ”plandemin” började, framstår allt i bästa fall som århundradets största blåsning.

Mot bakgrund av ovanstående är det därför särskilt anmärkningsvärt att en bra bit över 100 000 biverkningsrapporter, varav 10 848 allvarliga rapporter, varav 400 döda, inte genererar samma iver att skapa panik hos vare sig FHM, Läkemedelsverket eller SVT eller någon annan av de genom statsbidrag kontrollerade medierna.

Trots allt detta förefaller det ändå av någon anledning viktigt för de som bestämmer, att folket fortsätter att injicera sig.

Om det inte handlar om skydd, måste det handla om något annat, som till exempel avbefolkning.

Fler och fler rapporter och studier visar också att detta förefaller vara syftet med injektionerna, eller åtminstone et av syftena.

Nu inför valet, verkar det vara viktigt med fri abort, ”Min kropp, mitt val”, men när det gäller injektionerna, appliceras inte samma logik.

Är inte det konstigt?

Läkemedelsindustrin och kosmetikaindustrin är hursomhelst oerhört tacksamma för desto fler aborterade foster de kan lägga vantarna på och är därför säkerligen extra tacksamma för ”kristna” politiker som Ebba Busch.

Aborted fetus cells used in beauty creams

Use of Aborted Fetal Tissue in Vaccines and Medical Research Obscures the Value of All Human Life

Sverige säljer aborterade foster – används till forskning av vaccin

Som av en slump, eller inte, råkar naturligtvis också abort vara önskvärt för den som vill avbefolka jorden.

Källor:

https://www.svt.se/datajournalistik/corona-i-intensivvarden/

https://www.lakemedelsverket.se/sv/coronavirus/coronavaccin/rapporterade-misstankta-biverkningar-coronavaccin#hmainbody1

https://www.scb.se/hitta-statistik/sverige-i-siffror/manniskorna-i-sverige/sveriges-befolkning/

https://www.folkhalsomyndigheten.se/globalassets/statistik-uppfoljning/smittsamma-sjukdomar/veckorapporter-covid-19/2022/covid-19-veckorapport-2022-vecka-25.pdf

https://fb.watch/d-RYnCVIrZ/

https://www.washingtontimes.com/news/2009/nov/3/aborted-fetus-cells-used-in-anti-aging-products/

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6027112/

https://nyhetsbyran.org/sverige-saljer-bortadopterade-foster-anvands-till-forskning-av-vaccin/

One thought on “SVT DRAMA – 41% FLER SMITTADE JÄMFÖRT MED VECKAN INNAN

  1. Bra sammanställning….. just detta faktum att vaccinen inte fungerar är skrämmande de flesta är ju vaccinerade så statistiskt borde nästan inga vara sjuka… nu verkar ju andelen sjuka vara t.o.m. större än andelen vaxade….. och alla tecken tyder ju på att vaxet stressar immunförsvaret i ett par veckor iaf därav en grace period efter varje dos…. MEN i bästa fall har vaxviljan falnat nu … i andra länder fortsätter man ju med rapporteringar pss som tidigare medan i Sverige rapporteras mindre… MEN PR för vaxen fortsätter att komma och även från regionerna som annars säger att de har personalbrist under sommaren

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.