10 december 2023

NY ISRAELISK STUDIE PÅVISAR SEMI-KASTRERING

Om du har problem med att bli gravid, kan injektionerna vara orsaken.

Enligt en ny israelisk studie från 2022-06-17, minskar preparaten med substansen BNT162b2, dvs mRNA-injektionerna, spermieproduktionen kraftigt under upp till 5 månader. Dessutom minskar spermiernas rörlighet. Därefter verkar spermieproduktionen återhämta sig, liksom rörligheten hos spermierna.

Var och en av de 37 donatorerna, vars prov studerades, lämnade 1-3 spermaprov, 15–45, 75–120, respektive över 150 dagar efter avslutad vaccination – bestående av två injektioner med Pfizers och/eller Modernas experimentella mRNA-preparat. Studien omfattar således inte de som tagit tre eller fler injektioner. Det förefaller inte orimligt att anta att mer permanenta och ännu mer långtgående effekter kan ha eller kan komma att uppstå hos de som tagit fler än två injektioner.

Källa:

https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/andr.13209

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.