8 december 2023

RIKA SPANJORER BETALADE FÖR SLIPPA INJEKTIONERNA

Enligt en artikel i El Mundo, har rika spanjorer betalat tusentals dollar för att få ofarliga koksaltinjektioner istället för de livsfarliga MRNA-injektionerna. Allt för att få vaccinpass.

”Polisens särskilda insats mot de falska vaccinationerna, som gått under kodnamnet Operation Jenner, har avslöjat att 2.200 personer köpt falsk vaccinering på detta sätt.

Flera idrottsmän och kändisar ingår bland de som nu väntas åtalas. Priserna ska ha varit högre för kändisar och andra personer med hög social ställning, som hade mer att vinna på att visa lojalitet med systemet, än för vanliga spanjorer.”

Intressant är att en av spanjorerna, är Jose Maria Fernandez Sousa-Faro, vd för den europeiska läkemedelsjätten PharmaMar.

Jag vet att även svenska kändisar och personer med hög social ställning agerat på liknande vis.

Tänk att rika människor, och särskilt rika inom läkemedelsindustrin, vill betala för att slippa de ”åtråvärda” injektionerna.

Källor:

https://www.elmundo.es/madrid/2022/05/25/628df993e4d4d8b1038b456e.html

https://www.friatider.se/lakemedels-vd-kopte-fejkad-vaccination-mot-corona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.