1 oktober 2023

BILL GATES SJUK I COVID-19

Igår twittrade Jeffrey Epsteins vän, Bill Gates – som rest med till kompisens ”Lolita-Island”, om att han insjuknat i covid-19.

Gates, som är medlem i WEF, och tidigare uttalat sig om att jorden är överbefolkad, och sedan över ett decennium, årligen köpt in sig i WHO för att kunna injicera hela världen – under föresatsen att rädda världen från pandemier – samtidigt som han tjänar ofantligt med pengar på äventyret, lät även meddela att han satt sig i karantän, och har milda symptom.

Milda symptom har varit det typiska resultatet för alla som insjuknat under åtminstone de senaste sex månaderna, särskilt för icke-injicerade.

Injektionerna visar sig således återigen att fungera väldigt dåligt, även för världens rikaste förespråkare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.