8 december 2023

KOMMER SVT ATT PROTESTERA NU OCKSÅ MOT ALL CENSUR?

När regimmedia går ut och försöker ge sken av att de står för fri journalistik, är det svårt att inte tro annat än att de är avgrundsdjupt grovt sarkastiska, som när SVT:s vd och nyhetschef tycker till i Dagens Juridik, om att tre personer dömts, för att ha försökt ”tysta och påverka den fria journalistiken”.

”DEBATT – av Hanna Stjärne, vd SVT och Anne Lagercrantz, divisionschef för nyheter och sport på SVT.

De senaste veckorna har tre personer fällts för att ha hotat SVT-journalister runt om i landet.  Det är viktiga domar som visar det självklara – att hota journalister i deras yrkesutövning är ett hot mot det fria ordet och det ska straffas.

Det är tre olika typer av hot. Men alla tre riktades direkt mot SVT:s journalister. Det är inte bara oacceptabla hot mot enskilda personer, det är också hot som i akt och mening syftar till att tysta och att påverka den fria journalistiken.”

Eller har SVT ofta opponerat sig mot censur under den så kallade ”pandemin” och gjort inslag med de otaliga forskare som varit kritiska mot injektionerna?

Har SVT protesterat mot att den så kallade ”klimatkrisen” alltid bara belyses från endast en sida och att alla som försöker göra motsatsen, både censureras och attackeras i media? 

Har SVT någonsin stått upp för medborgarjournalister som blivit mordhotade?

Har SVT protesterat mot att medborgarjournalisters journalistik dolts i olika grader och även raderats från Facebook och Youtube, på uppdrag av Regeringen och andra intressen?

Har SVT protesterat mot den svenska och Europeiska censuren av rysk media, samtidigt som all annan media från hela jordklotet tillåts, som om inte all media skulle vara vinklad?

Har SVT protesterat mot att ”EU-kommissionen kommer att förbjuda Twitter i hela EU om bolaget under den nye ägaren Elon Musk börjar tillåta yttrandefrihet på plattformen”?

Eller är det så att SVT istället är en del av det totalitära propagandamaskineriet, som undertrycker och censurerar alla andra bilder än den regimen vill förmedla och dessutom demoniserar eller förlöjligar alla som utmanar eller hotar den styrande makten genom att kalla dem för: 

”antivaxxare”, ”egoister”, ”vaccinvägrare”, ”foliehattar”, ”konspirationsteoretiker”, ”extremister”, ”putinkramare”, ”trumpsupporter”, ”vetenskapsförnekare”, ”rasister”, ”nazister”, ”extremhöger”, ”kristna fanatiker”, ”klimatförnekare” och så vidare?

Eller har du någonsin hört SVT prata om Obama-supportrar, Hillarykramare, muslimska fanatiker – istället för IS-resenärer, vänsterextremister, Klaus Schwab-kramare, Greta Thunbergs hatsvans – den finns och är mycket stor, hotet från WEF – World Economic Forum – globalistiska extremister som vill störta den rådande samhällsordningen, Per Bolund-väder och ”defund the politicians”?

Källor:

https://www.dagensjuridik.se/nyheter/positivt-med-tre-fallande-domar-for-hot-mot-journalister%EF%BF%BC/

https://www.friatider.se/twitter-kan-forbjudas-i-hela-eu

One thought on “KOMMER SVT ATT PROTESTERA NU OCKSÅ MOT ALL CENSUR?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.