8 december 2023

NÄR KOMMER MSM ÅTER BÖRJA SKRIVA OM NAZISTER?

Att alternativmediet ”Fria Tider”, som ibland, inte helt utan grund, anklagats för att vara rasistiskt, har börjat skriva om nazister i Ukraina, väcker en del tankar.

”Sedan 2014 har svenskar också stridit för den ukrainska regeringens nynazistiska bataljoner i östra Ukraina.

Den mest kända svenske veteranen från Azovbataljonen, Mikael Skillt, uppgavs i italiensk media i mars ha kallats in till de hårda striderna i Mariupol som en del av Misanthropic Division, en enhet inom Azovregementet vars mål är att upprätta ett nationalsocialistiskt Ukraina.”

Före 2022, rapporterade i princip medier över hela världen om nazistproblemet i Ukraina under nästan 10 år, sedan försvann det. I alla fall från MSM.

Är inte det lite konstigt? Är MSM mer pro-nazism än alternativmedia?

Varför är Socialdemokraterna, Vänsterpartiet och alla de andra – som aldrig missade ett tillfälle att lyfta fram SD:s så kallade bruna rötter, fullkomligt knäpptysta när det gäller nazister i Ukraina? 

Är nazister bra, så länge de dödar ryssar, även om en och annan jude, homosexuell och rom också stryker med?

Är det orimligt att anta att det till och med kan ha varit svenska nazister som sedan 2014, genom att åka till Ukraina för att döda ryssar i Donbass-regionen, bidragit till att Ryssland gick in i Ukraina?

Varför stoppade aldrig SÄPO dessa krigsresenärer? Borde de inte ha förstått att detta skulle ha kunnat destabilisera Ukraina och Europa och leda till den situation, som vi nu har?

Kommer mera svenska vapen till Ukraina och ett NATO-medlemskap att neutralisera det som svenska nazister gjort i Ukraina?

Varför skriver MSM numera bara om nazister i demonstrationer mot medicinskt tvång?

Har världen blivit fullständigt galen, eller handlar allt bara om makt och pengar som vanligt, för krigsindustrin, oljeindustrin och läkemedelsindustrin?

Källa:

https://www.friatider.se/ryssland-fem-svenskar-doda-i-kriget

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.