10 december 2023

TERRORORGANISATION FÖRSÖKER PÅVERKA VAL AV PRESIDENT

Kanske någon minns vad som visade sig vara ogrundade påståenden om att Ryssland hade försökt påverka presidentvalet i USA? 

Om Ryssland hade försökt påverka valet, vilket visade sig inte vara sant, hade det i det närmaste kunnat liknas vid en krigsförklaring. 

Alla former av statskupper är som regel av ondo. Det är ett lands folk och inga andra som skall välja ledare. 

Trots det, har nu, inför det franska presidentvalet, såväl Tysklands förbundskansler Olaf Scholz, som Spaniens president Pedro Sanchez och Portugals premiärminister Antonio Costa, gått ut i fransk media, bland annat Le Monde, och uppmanat fransoserna att rösta på Emmanuel Macron.

”Three European heads of government, all social democrats – Spain’s Pedro Sanchez, Portugal’s Antonio Costa and Germany’s Olaf Scholz – penned a joint op-ed in the Friday, April 22, edition of Le Monde to take a stand on the French presidential election. In the name of Europe, they called upon the French people not to choose Marine Le Pen and the far right.”

Det där med att det är viktigt att länder ska få sin första kvinnliga statschef, verkar tydligen bara gälla om statschefen är medlem i den oerhört farliga och extremistiska terrororganisationen World Economic Forum – WEF. 

Av de två presidentkandidaterna är endast Emmanuel Macron medlem i WEF.

Som av en slump, eller inte alls, är även de tre statscheferna medlemmar i WEF, som alltså lägger sig i ett annat lands val, det som skapade sådant ramaskri i USA, när Ryssland felaktigt påstods försöka påverka utgången av det amerikanska presidentvalet.

Tror du att det är en slump att Magdalena Andersson och Sanna Marin också är medlemmar i WEF och att dessa arbetar främst för WEF eller Sveriges och Finlands befolkning?

Varför tror du media skriver att Marine Le Pen tillhör extremhögern, men inte att Emmanuel Macron tillhör den oerhört mycket farligare och mäktiga globala terrororganisationen WEF?

Eller är det inte extremt att vilja införa ett globalt övervakningssamhälle, modell Kina på steroider, där de redan ofattbart rika blir ännu mäktigare och ännu rikare på folkets bekostnad och oftast de allra fattigaste?

Eller tror du att WEF, som har jordens allra rikaste som medlemmar, inklusive nästan alla statschefer i världen, för första gången i sina liv, kommer att sätta jordens befolknings intresse före sin egennytta? Varför har de i så fall inte gjort det tidigare?

Källor:

https://www.lemonde.fr/en/politics/article/2022/04/22/the-french-presidential-election-s-great-battle-over-europe_5981274_5.html

https://www.weforum.org/people/olaf-scholz

https://es.weforum.org/agenda/2020/01/discurso-de-pedro-sanchez-en-la-50-reunion-anual-davos/

https://www.weforum.org/people/olaf-scholz

https://www.weforum.org/people/antonio-costa

https://www.weforum.org/people/emmanuel-macron

https://www.weforum.org/people/sanna-marin

https://www.weforum.org/people/magdalena-andersson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.