10 december 2023

EN RIKTIGT GLAD OCH AVKOPPLANDE BILDHELG TILL ALLA LÄSARE!

En riktigt glad, religionsfri, könsneutral och för säkerhets skull – även HBTQ-certifierad, klimatkompenserad och globalistisk bildhelg till er alla!

Länge Leve Klaus Schwab och hans lydiga kvinnor, Magdalena, Sanna, Justin med flera, som så hårt och oförtrutet arbetar för att införa agenda 2030!

Fria, självständiga och starka kvinnor är så ute i den nya värld som kommer. I den nya värden kan alla vara allt. Det märks inte minst inom kvinnlig idrott.

Desto mera WHO, EU och andra globala organisationer kan bestämma över alla, desto bättre. Och gillar Magdalena NATO, då måste det bara vara världens bästa idé att gå med. 

NATO är jättebra på att skapa fred. Titta bara så mycket fred och välstånd som skapats i Irak, Afghanistan och Jemen och så fort det gick och ingen dock.

NATOS expansion in i Ukraina var verkligen genomtänkt. Vem hade ens i sin vildaste fantasi kunnat tro att Ryssland skulle bli upprörda över att Minskavtalet aldrig hölls och att nazister från hela Europa tilläts vallfärda till Ukraina för att skjuta Ryssar i Luhansk och Donetsk? Och det var ju inte heller särskilt många biolabb som USA:s försvarsdepartement lät bygga, finansierade och driver nära Rysslands gräns. Det är på sin höjd bara ett trettiotal. Att de även finansierade, beväpnade och utbildade högerextrema paramilitära styrkor kan heller inte ha upprört ryssarna de minsta. Nej, NATO kan verkligen det där med att sprida fred och deskalera potentiellt farliga situationer. 

Jag minns också själv hur vi gjorde inom kriminalvården när de intagna började slåss, då gav vi alltid olika former av vapen till den ena sidan och vi försökte heller aldrig att avväpna någon eller leta efter vapen. Det var alltid bäst att se till att det fanns så mycket vapen som möjligt och att inflödet av vapen alltid pågick. Det borde Sverige också göra mer utav ute i samhället för att minska alla skjutningar. Mera vapen leder aldrig till mera våld och lidande, utan det är alltid tvärtom. Den där sjungande revolutionen som Baltikum använde för att bli fria från Sovjetunionen, var inget annat än ren tur. 

I Estland borde NATO ha finansierat nazistgrupperingar istället och beväpnat dem och fått dem att skjuta ryssar i Lasnamäe och Narva under åtminstone 8 års tid. Då hade Estland blivit fria mycket fortare och Europa hade varit mycket säkrare.

Familjen Wallenberg tycker dessutom också att det är bra. De har alltid satt den lilla människan främst istället för att fylla den egna plånboken, stiftelser och konton i skatteparadis med svenska folkets skattepengar. Stödjer Wallenberg NATO, då kan det inte vara annat än bra för folket och särskilt skattebetalarna. Att de behövde ha ett hemligt möte tillsammans med Magdalena och Sanna framställer verkligen allt detta som uppenbart och självklart.

Injektionerna var också verkligen oerhört fantastiskt bra och ingen blev sjuk av Morderna-influensan, särskilt inte de som hade tagit 3 och 4 injektioner. De visade sig verkligen vara minst 934% säkra.

Om någon skulle ha råkat dö, vilket naturligtvis inte stämmer, skulle det i alla fall ha minskat koldioxidutsläppen.

Tänk också bara så härligt det var under nedstängningarna och så roligt att se statschefer världen över göra allt för att rasera världens ekonomier. Jag blev lika glad som ett barn på julafton.

Inflationen som hela världen har nu till följda av detta, liksom kommande livsmedels- och energibrist är ju bara för härligt. Hela Europa måste bara längta efter det och avundas kravallerna som redan börjat i Latinamerika.

Jag minns också så ljuvligt det blev när injektionerna infördes och medias strömlinjeform kulminerade så till den grad att det blev helt onödigt att läsa fler än en tidning, eftersom alla ändå skrev samma bra saker.

Jag älskar verkligen att slippa behöva se saker ur fler perspektiv än ett. Därför var det extra bra att Google, Facebook, Twitter, Instagram, YouTube osv censurerade bort alla dumma forskare som inte instämde i medias alldeles bedårande och undersköna kör, sponsrade av Vanguard, Blackrock, Wallenberg och Gates med flera.

För ett Globalistiskt Samhälle i framtiden där alla är övervakade av drönare och är glada – tack vare god medicinering och livegna slavar!

Må ingen kunna uttrycka sig fritt i denna drömvärld, utan att direkt bli avstängd från internet och få alla sina tillgångar blockerade!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.