28 september 2023

WEF ÄR VÅR TIDS STÖRSTA HOT MOT DEMOKRATI OCH FRIHET

Att merparten av världens ledare inte bara är medlemmar i World Economic Forum, WEF, utan även skolats genom deras program, ”Young Global Leaders”, är ett gigantiskt problem ur ett demokratiskt perspektiv.

WEF är inte någon gullig och obetydlig liten organisation, utan en världsomspännande terrororganisation som står för något helt annat än frihet. När WEF har drivit igenom sin agenda helt, kommer det att vara oerhört riskabelt att skriva som jag skrev i den föregående meningen. I alla fall om jag vill kunna koppla upp mig på internet, handla mat och åka buss.

Nästan oavsett hur ett demokratiskt val utlöper, kommer ledaren att vara skolad av denna världsomspännande organisation, som har som mål att införa en helt ny världsordning med ett globalt kontroll- och övervakningssamhälle. Sveriges egen statsminister Magdalena Andersson, är som exempel medlem i WEF, liksom Finlands statsminister Sanna Marin.

Utöver nästan samtliga statschefer, finns även de flesta av jordens allra rikaste bland medlemmarna, som till exempel Mark Zuckerberg, Bill Gates och grundarna av jordens absolut största fonder, Blackrock och Vanguard.

Den som tror sig rösta på ett visst parti eller partiprogram, kan således räkna med att risken är stor att detta även innebär en röst på WEF och deras agenda, att omforma världen.

När du ska rösta bör du därför noga studera partiets nuvarande och tidigare ledare. Förslagsvis genom att söka på WEF:s egen webbplats. Studera också noggrant WEF:s egen agenda 2030 för att se om det är något för dig. Kanske du tillhör de som tycker det verkar lockande att få bli en slav, där myndigheterna kommer att kunna övervaka varje steg du tar och genom en knapptryckning, kunna beröva dig allt.

Sök också information på andra platser om WEF. Lika lite som du ska lita på WEF, ska du inte lita på vad jag eller någon annan säger.

Hursomhelst, Jonas Adolfsson skrev nyligen en mycket välskriven artikel om Justin Trudeau och WEF. 

”Märkliga saker pågår i det som varit en av fria världens mest självklara demokratier, Kanada. Där har en kristen pastor, Artur Pawlowski, suttit fängslad i snart 50 dagar. Orsak: hans predikan från en scen under lastbilskonvojen i huvudstaden tidigare i år. Där ska han ha uppmanat demonstranterna att hålla ut i sin kamp mot vad som främst gällde krav på vaccinpass för lastbilschaufförer som passerar gränsen från USA till Kanada. 

Lastbilar blockerade gränsövergången såväl som delar av huvudstaden, och deras närvaro och tutande var naturligtvis ett omak för boende. Men allt tyder på att den flera veckor långa kampen på det hela taget var fredlig.

Trots det tog landets premiärminister, Justin Trudeau, till nödlagar – som tidigare nästan enbart använts i krigstid – för att kväsa protesterna. Lönekonton spärrades, näringstillstånd drogs in och på sociala medier syntes kanadensisk kravallpolis rusa hänsynslöst in i en folkmassa.

Med åtgärder som liknar dem i totalitära regimer har premiärminister Trudeau lyckats sätta skräck i delar av samhället. När Världen idag nyligen intervjuade en kanadensisk lärare, boende i Sverige, om läget i hennes hemland ville hon inte framträda med namn. Detta trots att hon själv inte varit inblandad i demonstrationerna. 

Orsak: rädsla för att myndigheter skulle spärra hennes bankkonton i Kanada.”

Läs hela artikeln här.

Källor:

https://www.younggloballeaders.org

https://www.weforum.org/people/magdalena-andersson

https://www.weforum.org/people/sanna-marin

https://www.varldenidag.se/ledare/kanadas-exempel-pa-demokrati-smakar-bittert/repvbu!ICxC1zze2DTH9I8t7@CGg/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.