10 december 2023

DET ÄR DAGS ATT VAKNA NU – OM DU TROR ATT WILLS ÖRFIL INTE VAR ETT PR-STUNT

Sociala medier har under de senaste dagarna fyllts av kommentarer över huruvida Will Smith gjorde rätt eller inte. Att våld alltid är fel eller att det var helt rätt, eftersom Jada Pinkett – Will Smiths fru, har Alopecia. En del har även lyft fram att Will Smith är psykiskt misshandlad av Jada och att hon är alltifrån elak till otrogen och psykopat. Många har också hävdat att Will Smith borde bli av med sitt pris och bannas från Oscarsgalan. Inget av detta är emellertid det minsta intressant. 

Så tillvida, du inte tror att det var en slump, att PfizerBiontech både sponsrade Oscarsgalan och samtidigt ”råkade” släppa ett nytt preparat mot just Alopecia – som dessutom råkar vara en vanlig biverkning efter mRNA-injektioner, som PfizerBiontech också säljer.

Att Pfizer lanserar en produkt mot åkomman, och riktar kampanjen mot allmänheten, tyder på att Pfizer uppfattar problemet som mycket omfattande, för att ha satsat de ekonomiska resurser som krävs.

”Etrasimod is an oral, once-a-day, selective sphingosine 1-phosphate (S1P) receptor modulator being investigated for a range of immuno-inflammatory diseases including ulcerative colitis, Crohn’s Disease, atopic dermatitis, eosinophilic esophagitis, and alopecia areata.”

”Hair loss following SARS-CoV-2 vaccination is an increasingly reported phenomenon in the United States and globally.”

Källor:

https://www.pfizer.com/news/press-release/press-release-detail/pfizer-announces-positive-top-line-results-phase-3-trial

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8673931/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.