28 september 2023

WEF HAD NOTHING TO DO WITH COVID-19 OR UKRAINE …

It cannot be anything but pure coincidence. And Klaus Schwab have always been very lucky with his not at all evil plans.

Nothing else. Just pure coincidence and a little bit of luck.

”Zelensky has just signed into law the first steps of Schwab’s Great Reset. He announced he is introducing a Social Credit Application combining Universal Basic Income (UBI), a Digital Identity & a Vaccine Passport all within their Diia app. He also says that because so much money is coming into Ukraine as he has become an international celebrity, he has legalized cryptocurrencies in Ukraine. He will allow foreign and Ukrainian cryptocurrencies exchanges to operate legally, according to the country’s Ministry of Digital Transformation.”

https://www.armstrongeconomics.com/world-news/war/ukraine-adopts-wef-proposals/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.