8 december 2023

NYTT KNEP FÖR ATT ÖKA INJEKTIONSVILJAN

Trots Ukraina, eller kanske på grund av Ukraina, fortsätter injicerandet. Enligt SVT Nyheter Västerbotten, erbjuds inte personer under 18 år dos 3. 

I nuläget erbjuds inte en tredje dos till personer under 18 år. Detta kan ställa till det för ungdomar som ska ut och resa till länder där det krävs vaccinationsintyg.

– Det blir jätteknepigt för dem. Men vi vaccinerar inte för att folk ska kunna resa, säger Ronny Lestander, vaccinsamordnare.”

Ett av de mest effektiva sätten att sälja produkter, är att skapa ett ”behov” och ett kraftigt begär hos konsumenterna att själva efterfråga produkten. 

Ungdomar, som inte har en färdigutvecklad frontallob – och därmed inte färdigutvecklade när det gäller att bedöma risker, är naturligtvis en tacksam måltavla.

Den här artikeln får A+ när det gäller att ska detta behov och begär. 

Det framgår till och med av artikeln att de under 18 inte blir allvarligt sjuka och att målet med injektionerna därför enbart handlar om att ”få resa”, som naturligtvis lobbyisterna för läkemedelsindustrin också ligger bakom.

Artikeln kommer således, tillsammans med Folkhälsomyndigheten – som garanterat kommer att ”ändra” sig, skapa en extra stor efterfrågan hos målgruppen, hos något som de inte behöver – och i realiteten bara ökar de medicinska riskerna.

”Kan komma att ändras”

Region Västerbotten följer Folkhälsomyndigheternas direktiv och erbjuder därför inte personer under 18 år en dos 3.

– Just nu finns ingen plan för att erbjuda en tredje dos till den åldergruppen. Men det kan komma att ändras. De blir inte allvarligt sjuka och de har ett visst skydd från deras tidigare vaccin, säger Ronny Lestander.

Vaccinsamordnaren tycker dock att det kan vara en idé att se över detta och kommer att lyfta frågan till Folkhälsomyndigheten.

– Vi kanske ska vara flexibla att erbjuda det. Jag tänker mig att det inte skulle bli en jättebelastning att erbjuda dem en tredje dos.”

Vi kan garanterat räkna med ytterligare aktiviteter och artiklar på samma tema, både lokalt och nationellt, och med samma ”sponsorer” bakom, dvs Morderna och/eller Pfixer.

Om jag saknade moralisk kompass, hade det varit ett roligt jobb att arbeta för läkemedelsindustrin, eftersom svenska journalister i allmänhet, är exceptionellt bra och lättmanipulerade måltavlor.

Källa:

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vasterbotten/personer-under-18-ar-erbjuds-inte-en-tredje-dos-kan-stalla-till-det-vid-resor-blir-knepigt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.