30 mars 2023

One thought on “DR. ROBERT MALONE: COVID IS JUST A SKIRMISH – WE HAVE A MUCH BIGGER PROBLEM – WEF

  1. Och han var en av uppfinnarna av den ursprungliga plattformsteknologin i mRNA vaccinen, 1989 och som används idag för de här vaccinen, vilket han anser är helt fel, eftersom de inte är skapade för virus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.