28 september 2023

OCH DÄR FÖRSVANN TEGNELL TILL WHO – SPONSORED BY GATES

Tegnell som tidigare sagt att smittkoppor är den enda sjukdom som vi vaccinerat bort i världshistorien, kommer sannolikt nu att helt byta inställning och vilja injicera allt och alla.

”-Det är farligt att tro att ett vaccin mot covid-19 kommer att lösa alla problem som sjukdomen innebär. Det sade statsepidemiolog Anders Tegnell i kvällens Agenda i SVT. 

-Alla vaccin har styrkor och svagheter. De kan ge oss möjligheten att få ned smittan, men att få bort den är en helt annan sak. Det finns bara en sjukdom som vi vaccinerat bort helt, och det är smittkoppor, sade han.

Coronaviruset är något som vi får räkna med att leva med länge. ”Men vi kommer inte att behöva ha det som i våras”, sade Tegnell.”

Källa:

https://www.svt.se/nyheter/snabbkollen/tegnell-vaccin-inte-den-totala-corona-losningen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.