29 september 2023

SNART INFÖRS WEF:S ”KORT” FÖR ID, RANSONERING, CO2, BANKKONTO, INJEKTIONSPASS, INTERNET ACCESS, OSV

Tror du att inget av det som händer nu var planerat?

Att injicera hela världen, kräver en enorm produktionsapparat och kvalitetskontroll, som inte går att bygga upp på bara några månader. Eller såg du många platsannonser från injektionstillverkarna under slutet av 2020 och framåt? Blev det brist på tillverkningsutrustning? Eller andningsmasker eller PCR-tester?

Var det bara en slump att Morderna råkade patentera gensekvenser som är identiska med de i SARS-CoV-2?

Är Ukraina självständigt, eller styrs det kanske av någon annan?

THERE IS NO DOUBT UKRAINE RECEIVES INSTRUCTIONS FROM WASHINGTON

Har USA:s försvarsdepartement, Department of Defence haft verksamhet i Ukraina sedan 2005?

USA OCH UKRAINA FÖRSÖKTE DÖLJA UTVECKLANDET AV MASSFÖRSTÖRELSEVAPEN – UPPDATERAD 2022-03-08

Har globalisterna/WEF/EU/NATO ”råkat” komma på tanken med ”vaccinationspass/bevis” först under ”pandemin”?

World Economic Forum – 2030 VISION

Är Europas politiker och Magdalena Andersson, som alla ”råkar” vara medlemmar i WEF, så korkade att de inte förstår att människors liv och livssituation kommer att krascha fullständigt av galloperande inflation, matbrist och skyhöga priser på drivmedel och el och brist på kontanter och så vidare på grund av deras handlingar under ”pandemin” och nu gällande Ukraina?

Kriget behöver inte ens accelerera. Det räcker att Ryssland stänger av gas och olja till EU som motreaktion på alla de vapen som skickats till Ukraina, liksom de extremt omfattande restriktioner som införts mot Ryssland och alla ryssar, och istället säljer gasen och oljan till Indien och Kina.

Kommer det att vara svårt att införa globalisternas nya allt-i-ett-kort, under dessa förutsättningar eller kommer folket att skrika efter dessa kort, likt de skrek efter att få alla ”sina” injektioner?

Längtar du efter ditt kort i det nya globala kontantlösa samhället? Ett samhälle – där du endast med hjälp av kortet, kan handla, resa, använda internet, hålla koll på dina ”vaccinationer” och hur mycket koldioxid du förbrukar genom dina köp och aktiviteter.

Kort och gott – myndigheterna, kommer att kontrollera allt du gör, alltid veta var du är, hur mycket pengar du har, allt och för din egen påstådda ”säkerhets skull”, som kommer att göra att du rättar in dig i ledet för gott, för att inte ens riskera att bli av med allt.

Källor:

https://www.weforum.org/projects/frontier-2030

One thought on “SNART INFÖRS WEF:S ”KORT” FÖR ID, RANSONERING, CO2, BANKKONTO, INJEKTIONSPASS, INTERNET ACCESS, OSV

  1. Finns det någon organisation i Sverige för motståndare till denna nya världsordning. Räcker ju inte att bara knyta handen i fickan och budskapet är nästan omöjligt att sprida till andra om de inte redan är insatta. Jag vågar knappt prata om det, blir ansedd som foliehatt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.