7 december 2023

FACEBOOK ÄR MER ETT VERKTYG FÖR GLOBALISTER ÄN ETT RIKTIGT FÖRETAG

I morse fick jag se att Facebook, hade begränsat mitt konto, för att jag uttryckt något som tydligen var förbjudet, vilket är en mycket ful ovana som Facebook haft länge, och i förlängningen kommer att leda till upphörandet av dess existens. Deras värde, är inte tekniken bakom, utan användarna. Utan användare, kommer det inte att finnas några företag som vill annonsera, eftersom det inte är någon som kommer att kunna se annonserna. Att begränsa användarnas möjligheter att använda tjänsten, är därför en strategi som i förlängningen ovillkorligen kommer att leda till dess död.

Det förefaller också som att deras värde, är kraftigt uppblåst på konstgjord väg. Idag, om man slår ut Facebooks totala börsvärde om 544.551 miljarder USD på antalet användare, 1.299 miljarder, är varje användare värd 419.20 USD, vilket framstår som absurt.

Kanske beror detta på grund av det informationsvärde, som användarna har för underrättelsetjänster världen över – som arbetar med kartläggning av människors åsikter och relationer, var de bor, vad de gör, var de brukar resa, vad de tycker om att äta, när de är hemma eller bortresta osv. För dem, bör det vara viktigt att helst alla människor på jorden använder Facebook.

Dessutom är det ett utmärkt verktyg för den som vill påverka människor att ”tänka rätt” och ”rösta rätt”, det vill säga på så sätt att de som vill detta, tjänar mest pengar och får mest makt. Eller använda vissa produkter – till och med experimentella mRNA-preparat – som enligt mer och mer statistik, ökar smittspridning, gör att de injicerade hamnar oftare på sjukhus och dessutom dör oftare. Eller påverka oss så att vi vet vilka vi ska hata, som nu under den väpnade konflikten i Ukraina, som egentligen pågått långt sedan innan 2014.

Under sista kvartalet 2021, minskade antalet användare av Facebooks app för första gången på 18 år med en miljon användare.

Trots att minskningen skedde från 1.300 miljarder användare till 1.929 miljarder användare, och således endast utgjorde en procentuell minskning om 0.0769%, blev konsekvenserna enorma.  Samma dag som rapporten släpptes, tappade Facebook över 26% av sitt värde, 232 miljarder USD på en enda dag.

”To put into context just how big a $232 billion drop is, that’s more than the entire market value of companies like Netflix, McDonald’s, Morgan Stanley and AT&T. And it’s more than the value of General Motors, Uber and Barclays combined.”

Att aggressivt begränsa användarnas möjligheter att använda den sociala plattformen, kommer i förlängningen att göra att allt fler överger Facebook för andra alternativ. Att straffa sina egna kunder, har aldrig någonsin varit en hållbar strategi, annat än för den som är dominatrix. Att dessutom begränsa användandet av produkten eller tjänsten, funkar inte ens för den som är dominatrix.

Självklart känner Facebook också till detta, men Facebooks syfte, är inte samma som för vanliga marknadsekonomiska företag, utan de verkliga pengarna ligger i den makt Facebook har, när det gäller att påverka människor.

Facebook handlar om åsiktspåverkan, som att få människor att ”tänka rätt”, ”rösta rätt”, välja att injicera sig med experimentella preparat, ”stoppa klimatkatastrofen” – genom att köpa elbilar och tacksamt acceptera alla nya skatter, klimatkompensation och elcertifikat med mera.

Givetvis handlar det också om att välja ”rätt sida” i olika konflikter – till exempel under krig och skapa opinion – som vapentillverkare och deras överlägset största säljorganisation – NATO behöver, för att så många länder som möjligt, under så lång tid som möjligt, ska köpa så mycket krigsmaterial och vapen som möjligt.

För att kunna nå dit, används alla resurser till att väcka primitiva känslor, som rädsla och hat och förenkla beslutsprocessen till något som är antingen svart eller vitt. De som inte vill injicera sig, är lågutbildade, foliehattar och konspirationsteoretiker.

När Putin hävdade att det fanns nazister i Ukraina hände däremot något märkligt. Det godtogs inte av vare sig Facebook eller politikerna eller medierna i något land. Särskilt inte i Sverige. Det var ju deras favoritord tillsammans med rasist, mörka krafter, blåbrun röra, bruna rötter och så vidare.

Så fort något brann i Sverige, var det oerhört viktigt att nämna dessa mörka krafter och manifestera.

När en moské brann i Eskilstuna, åkte statsminister Stefan Löfven dit och fördömde ”dådet”

”Löfven betecknar dådet som avskyvärt i en intervju för Sveriges Radios Ekot-redaktion.”

Tusentals människor åkte också dit för att ”kärleksbomba”.

”På annandagen samlades ett par tusen personer tillsammans med nätverket Tillsammans för Eskilstuna, för att ”kärleksbomba” platsen utanför den nedbrända moskén i Nyfors i Eskilstuna.

Ett par tusen hade samlats utanför den nerbrända moskén. Avspärrningarna hade hävts och det luktade fortfarande bränt där folk klev omkring i glassplitter och brandrester och satte upp hjärtan på de plywoodskivor som satts upp istället för glasrutor i de sönderbrända fönsterbågarna.

En man sade några ord till folksamlingen om glädjen i att se glada ansikten samlade och att godheten skulle segra över det onda. Svenska kyrkan var där för att stötta den muslimska församlingen som förlorat sin bönelokal.”

Senare visade det sig att branden inte var något attentat – utan att den orsakats av en överhettad fritös.

Men, när Putin påstår att det finns riktiga nazister i Ukraina, som mördat upp till 15 000 människor i Ukraina och försökt få Ukraina att stoppa detta under 8 års tid, har politikerna i väst varit knäpptysta.

Alla ryssar är nämligen onda och ondast av alla är Putin, han gör inget annat än ljuger, vill återupprätta det gamla Sovjetunionen, starta kärnvapenkrig och borde mördas. Det är bara rysk propaganda.

Men den som söker på nätet, kan snabbt hitta åtskilliga svenska nazister som åkt till Ukraina och begått krigsbrott och ännu fler nazister från andra länder. Ukraina är ett av få länder, där det är tillåtet att hylla nazism och det är ingen slump att många nazister vallfärdar till Ukraina för att få leva ut sitt hat.

Till och med SÄPO känner till detta.

Att då skriva inlägg på Facebook, som lyfter fram den andra sidan av konflikten, är naturligtvis otillåtet. Liksom att nämna att Ukraina har den största armén i Europa och att USA iscensatte statskuppen 2014.

Källor:

https://www.theguardian.com/technology/2022/feb/02/facebook-shares-slump-growth-fourth-quarter

https://svenska.yle.fi/a/7-868895

https://www.dagen.se/nyheter/2015/03/09/fritos-kan-ha-orsakat-moskebrand/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.