7 december 2023

VISSTE DU ATT UKRAINA HAR FLEST SOLDATER I EUROPA?

Ukraina, som är granne med Ryssland, har med sina 1 211 000 soldater, en större armé än något annat land i Europa och har den 13:e största armen i världen.

Visste du också att Ukraina även är det fattigaste landet i Europa, trots sina enorma naturtillgångar, som inte alls verkar ha kommit folket till godo.

Väst verkar istället ha fokuserat på att hjälpa det ukrainska folket genom att skicka åtskilliga tusentals ton med vapen sedan den av USA iscensatta statskuppen år 2014.

Att iscensätta en statskupp med hjälp av nazister, är inget dåligt. Ryssarna förlorade faktiskt bara runt 20 miljoner människor mot Hitler, det är försumbart. Nazister är dessutom mycket bra människor. Fråga vilken riksdagspolitiker som helst i Sverige. Alla bara älskar nazister. De är så gulliga, bedårande, goda och fredsälskande.

Inte att förglömma att USA:s försvarsdepartement, DOD, även byggt 26 biolaboratorium i Ukraina med tillstånd för att hantera patogener, dvs bakterier, virus och prioner. Vem vill liksom inte ha ett sådant labb som granne, helst 26.

Nej, jag förstår inte alls hur Ryssland skulle kunna uppleva Ukraina som ett hot. 

Västs agerande ovan har inte alls inverkat och det politikerna världen över gör nu, riskerar inte alls att starta ett tredje världskrig.

Och det är inte ett dugg planerat.

Källor:

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_number_of_military_and_paramilitary_personnel

https://worldpopulationreview.com/country-rankings/poorest-countries-in-europe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.