8 december 2023

ÄR CORPORATE USA BAKOM BÅDE COVID-19 OCH UKRAINA?

Under den så kallade ”pandemin” – som magiskt försvann efter att Ryssland gick in i Ukraina, var det mest skrämmande för mig, inte risken för att dö med covid-19. 

Visst blev jag inledningsvis orolig, när jag såg videofilmerna från Kina, där människor ramlade ihop och dog på gatorna och hazmat-team dök upp. Eller såg filmer från kinesiska läkare, som dokumenterade i hemlighet och lade upp videofilmer på YouTube. Kineserna påstods även bränna människor på plats och det ”läcktes” satellitbilder som visade stora svarta moln efter alla lik som bränts. Kina blev utsedda till den stora ondskefulla skurken. Viruset kom till och med att kallas för CCP-viruset. 

Plötsligt skulle nästan alla länder stänga sina gränser, införa restriktioner och testa så många som möjligt. Nyheterna fullkomligen matade ut hur fruktansvärd ”pandemin” var och hur många som dog en plågsam död över hela världen. Men det var mig veterligen inga andra som rasade ihop och plötsligt dog på gatorna, eller låg och ryckte i spasmer på sjukhusbäddar i överfulla korridorer, som de första filmerna från Kina visade. Och idag är det omöjligt att hitta de flesta av dessa filmer, som tydligen bara publicerades på västerländska sociala medier och i någon enstaka tidning.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-7923981/Coronavirus-Disturbing-videos-claim-people-collapsing-Wuhan.html

Först påstods det ha uppstått på en så kallad ”wet market” i Wuhan – där kineserna påstods köpa fladdermöss – som mat till människor. Men senare visade det sig att det inte såldes några fladdermöss där alls och aldrig hade sålts sådana, utan att viruset istället misstänktes komma från The Wuhan Institute of Virology.

Trump skrek att Kineserna skulle få betala för allt de ställt till med. Men Fauci avfärdade det som en konspirationsteori, helt utan grund.

Och det verkade onekligen konstigt att kineserna skulle ha varit så klantiga att de råkat släppa ut det i sitt eget land eller gjort det med flit, om de nu ville sprida viruset och dessutom när det pågick något slags olympiska spelen i Wuhan för militärer från hela världen, just där och då. 

Sedan visade det sig att Fauci hade ljugit för Trump, att han visste att det bedrivit forskning i Wuhan på virus från fladdermöss, för att göra viruset extra smittsamt och farligt, genom ”gain of function”, det vill säga, ge den genetiska koden nya funktioner – som gjorde viruset mer smittsamt och farligt. USA hade till och med, genom organisationer som Fauci kontrollerade, bekostat sådan forskning på bland annat the Wuhan Institute of Virology.

FAUCI SKAPADE DET ”NATURLIGA” URSPRUNGSNARRATIVET

PROJECT VERITAS – MILITARY DOCUMENTS ABOUT GAIN OF FUNCTION CONTRADICT FAUCI TESTIMONY UNDER OATH

CIA:S DARPA AVSLOG FINANSIERING AV SARS-CoV2-PROJEKTET

Kan det ha varit så att USA låg bakom och ville reducera det hot som de upplever att Kina utgör, genom att försöka vända alla världens länder mot Kina?

Sedan visade det sig att Moderna, som för övrigt har en svensk grundare som arbetar på Karolinska Institutet, med största sannolikhet, har skapat viruset och sedan även ett ”vaccin”. Moderna har i så fall begått ett av de största brotten någon någonsin har begått mot mänskligheten under människans hela existens.

MODERNA PATENTED ‘MAN MADE’ SARS-CoV2 GENE SEQUENCE IN 2018 – UPPDATERAD 2022-02-24

MODERNA SKAPADE VIRUSET

Men det mest skrämmande, var hur nästan alla politiker, medier, sökmotorer och sociala plattformar i världen, agerade synkroniserat och hur censur infördes i en tidigare aldrig skådat omfattning och hur fact-checkers ploppade upp överallt likt ogräs. Det fanns bara en lösning – injektioner, och alla som inte ville ta dessa, vad anledningen än uppgavs vara, utsågs till konspirationsteoretiker och foliehattar. 

Vissa länder införde dessutom rent drakoniska åtgärder och började tvångsinjicera sin egen befolkning och upprätta koncentrationslägerliknande karantäner. Och alla politiker världen över var knäpptysta. Till och med i ”välfärdssupermakten” Sverige började några regioner och kommuner att införa obligatoriska injektioner för vårdpersonal. Att biverkningsrapporterna forsade in, slog historiska rekord och hundratals människor dog, spelade ingen roll. 

NU ÖVER TRE GÅNGER FLER BIVERKNINGAR OCH DÖDSFALL ÄN FÖR ALLA VACCINER SAMMANTAGET SEDAN 1965

LMV – FLER ÄN 97 000 BIVERKNINGAR ÄR POSITIVT

Den som försökte få någon tidning att skriva om en anhörig som avlidit på grund av biverkningar, blev aldrig lyssnad på. Däremot de som nästan dött, men ändå uppgav att de skulle ta nästa injektion – de fick mittuppslag, för att alla skulle förstå hur viktigt det var att injicera sig. Och myndigheterna slarvade bort ”dödsfall”.

KONSTEN ATT MISSA DÖDLIGA VACCINBIVERKNINGAR

Adam, 26, hamnade på hjärtintensiven efter covid-vaccinet

Ångrar mig inte – kommer ta en tredje dos också”

När människor protesterade i Kanada, infördes till och med undantagslagar och tog ut soldater på gatorna med automatvapen – för att kunna ta bort ”bråkmakarna”. Och ingen politiker reagerade. Inte ens i Sverige.

TRUDEAU HAR INFÖRT UNDANTAGSLAGAR

Det mest skrämmande, var synkroniseringen och den rädsla, som media skapade, som gjorde att människor i allmänhet slutade att tänka och blev hatiska mot alla som inte injicerade sig, som var foliehattar, konspirationsteoretiker och ovetenskapliga. Hatet blev så utbrett att långa vänskaper sades upp, människor blev mobbade och till och med splittrade familjer.

Detta samtidigt som samma media, sökmotorer och sociala plattformar censurerade alla forskare, som kommit fram till något annat resultat än att injektionerna var den stora frälsningen. En del förlorade till och med sina arbeten och blev utsparkade från universiteten. Att lyssna på vetenskapen, handlade bara om att lyssna på ”rätt sorts” vetenskap. Och de som skrek allra högst, hade själva aldrig läst en enda vetenskaplig studie, varken före, under eller efter ”pandemin”.

EXPRESSEN AVFÄRDAR FORSKARE OCH LÄKARE MED LÖGNER

Men, sedan hände något. Fler och fler stora tidningar i Danmark, började avslöja att självaste statsminister och myndigheterna kraftigt överdrivit statistiken och ljugit för befolkningen.

STATSMINISTERN LJÖG OM BELÄGGNINGEN FÖR ATT KUNNA INFÖRA MER RESTRIKTIONER OCH STÄNGA NED DANMARK

Efter det, började statistiken från Danmark att visa något helt annat än det Pfizer/Biontech, Moderna och AstraZeneca gjort gällande, liksom svenska myndigheter och andra myndigheter över hela världen. Det visade sig plötsligt vara de ”vaccinerade”, som smittades i över dubbelt så hög omfattning, som ”ovaccinerade”. Dessutom hamnade de i mycket högre grad på sjukhus och avled även i högre utsträckning.

LÄGG NED OCH AVGÅ ELLER SÄG UPP ER – INJEKTIONERNA HJÄLPER INTE

Dessutom började försäkringsbolag världen över att rapportera in att överdödligheten hos människor i arbetsför ålder, exklusive covid-19, ökat med 40% och att miljontals behandlas för biverkningar av injektionerna.

DÖDLIGHETEN I ÅLDRARNA 18-64 ÅR HAR ÖKAT MED 40%

INTE BARA UNGA IDROTTARE DÖR FÖR TIDIGT – BÅDE PUBLIC HEALTH I SKOTTLAND OCH FLERA FÖRSÄKRINGSBOLAG I INDIEN OCH USA, RAPPORTERAR OM 40% ÖKNING AV ANTALET FÖRTIDA ICKE COVID-RELATERADE DÖDSFALL UNDER 2021

ÖVER 2.5 MILJONER TYSKAR BEHANDLAS FÖR BIVERKNINGAR

Inte särskilt länge efter att även stora tidningar börjat uppmärksamma detta, började land efter land att släppa på alla eller merparten av alla de restriktioner som de infört.

Men glädjen blev kortvarig och inga politiker eller myndigheter kom att ställas till svars, trots att alla länder, under falska premisser, plundrat skattebetalarna på hundratals miljarder kronor, enbart i Sverige, som svenskarnas barn, barnbarn och barnbarns barn under en mycket lång tid kommer att få betala av. Samtidigt som inflationen skjutit i höjden i alla länder och folket får allt mindre för sina pengar. 

Dessutom kom hatet mot icke injicerade, att nästan omedelbart, bytas ut mot en ännu större skräck – risken för ett tredje världskrig med atomvapen från den galna och ondskefulla Vladimir Putin, som helt utan anledning gett sig på det stackars Ukraina och säkerligen dessutom kommer att skapa en nytt Sovjetunionen och inkludera hela Europa.

Alla som hjälpte Ukraina med vapen, riskerade enligt politikerna och media att utsättas för en kärnvapenattack.

Den självklara motreaktionen hos politikerna, blir då naturligtvis att skicka just vapen i mängder till Ukraina.

Att ryssarna påstod sig ha försökt lösa konflikten i Ukraina under 8 års tid, att runt 14 000 ryssar blivit mördade, att de ansåg sig behöva ingripa, var naturligtvis osanning, en typisk lögn från Putin – han gör inget annat än ljuger och far med konspirationsteorier och invaderar länder och placerar militärbaser över hela jorden. Putin ligger praktiskt taget bakom allt elände i världen. Till och med vädret.

NU DRAR PUTIN-KYLAN IN – Skrev Aftonbladet på löpsedlarna

Likt allt och alla som vågade ifrågasätta injektionernas förträfflighet censurerades, skulle nu istället allt från Ryssland och om Ryssland censureras, över hela jorden.  

”När jag först såg denna artikel i Fria Tider, trodde jag att den handlade om Ryssland. Att ryssar riskerade 25 års fängelse för att skriva något negativt om Putin – och tyckte att det verkade riktigt maktfullkomligt galet, men det visade sig handla om Tjeckien och Slovakien.”

EU FÖRBJUDER SPUTNIK OCH RT

Facebook, YouTube, TikTok Blocks Russian State Media Including RT and Sputnik

Dessutom sattes det in massiva sanktioner mot Ryssland och alla ryssar i en omfattning som historiskt aldrig skett. 

Inte ens när Irak blev invaderat år 2003, på grund av att det skulle finnas massförstörelsevapen där, trots att FN:s vapeninspektör, svenske Hans Blix, och flera andra, hävdade att det inte fanns några sådana.

FN:s generalsekreterare Kofi Annan, kallade då invasionen för illegal.

Nästan all infrastruktur förstördes och upp till över en miljon irakier dog under de tre första åren som kriget pågick.

Men några massförstörelsevapen hittades aldrig.

Tänk om det är så att vi återigen, helt eller delvis, blir förda bakom ljuset av våra politiker, media och globala IT-jättar?

Tänk om det skulle vara så att det finns ett reellt hot i Ukraina mot Ryssland, som ligger granne med Ryssland, till skillnad mot Irak, som USA bombade sönder och samman? 

Eftersom jag läst en hel del rysk historia för länge sedan, vet jag att ryssarna förlorade runt 20 miljoner människor mot Hitler. Visst framstod Sovjetunionen, som ett vidrigt land för oss i väst, men utan deras insats mot Hitler, är det ytterst tveksamt om han hade kunnat besegras. På grund av de många liv som förlorades, skulle det kunna vara förståeligt, om Ryssland inte vill ha nazister som grannar. Särskilt inte om de har kontroll eller kontrollerar stora delar av militärmakten. 

Men det kan så klart vara Putin som ljuger. Våra svenska politiker, politikerna i EU och USA, har aldrig ljugit förut. Den som är logiskt tänkande, försöker naturligtvis att läsa på själv, vilket jag gjorde. Det visade sig ge resultat redan på Wikipedia. 

Vänsterpartiet i Sverige – som påstår sig vara antirasister osv, har tydligen röstat ja till granatgevär, för att riktiga nazister skall få militära vapen. De har genom detta även beväpnat svenska nazister som tidigare åkt och fortfarande åker till Ukraina. 

Så här står det på Wikipedia om den Ukrainska Azovbataljonen:

”Bataljonen rymmer också cirka 25 frivilliga från andra länder, minst fyra är från Sverige.[22] Det rapporterads om soldater i de ukrainska frivilliga bataljonerna från; Baltländerna, Belgien, Bulgarien, Finland, Frankrike, Georgien, Grekland, Italien, Irland, Kanada, Norge, Polen, Serbien, Slovakien, Slovenien, Spanien, Storbritannien, Tjeckien, USA och Vitryssland[1][23][24][25][26][27][28][29][30] och till och med Ryssland som representeras av tjetjener och medlemmar av skinhead-gruppen Misanthropic Division.[31][32][33] Ukrainas inrikesministerium avvisade i juli 2014 uppgifterna om utländsk inblandning trots att flera av de utländska soldaterna då hade intervjuats i västmedier.[34]

Mikael Skillt i Mariupol

Sveriges Radio hade 10 juli en längre intervju med den svenske nynazistenMikael Skillt där han berättade om sin tjänstgöring i Azovbataljonen, något som han också skriver flitigt om på Twitter och Facebook, även flerbarnspappan ”Robin” har intervjuats om sin tjänstgöring i Azovbataljonen i den nazistiska nättidningen Motgift och den 28-åriga nationalsocialisten ”Severin” från Göteborg har låtit sig intervjuas i The Irish Times.[35]

En svensk som kallar sig ”Sonic”[vem?] från bataljonen skadades i september under striderna vid Mariupol och vårdades för splitterskador på ett sjukhus i Berdjansk.[36] En intervju med Leo Sjöholm, 31-årig svensk legosoldat i Azovbataljonen, om hans enagagemang som nykommen frivillig i bataljonen fanns på LiveLeaks hemsida i september 2014.[37] Han omkom i en bilolycka under en truppförflyttning 8 januari2015 i sydöstra Ukraina, nära staden Berdjansk.[11][38][39]

Andreas Carlsson, medlem i Svenskarnas parti, anslöt sig till Azovbataljonen bara några dagar efter att svensk polis begärde honom häktad i sin frånvaro misstänkt (senare friad) för mordförsök i samband med en feministiskmanifestation i Malmö den 8 mars2014. En bild på Carlsson i Ukraina som publicerats på nätet togs i mitten av augusti 2014. Ukraina har inget utlämningsavtal med Sverige.[40][41]

Dagens Nyheter hade 29 januari 2015 en intervju med svenska/finska legosoldaten Carolus Löfroos.[1] Bataljonsledningen har inte velat berätta hur många svenskar som finns i bataljonen,[36][42] men det har uppskattas att upp till tjugo svenskar har anslutit sig till de olika ukrainska frivilliga förband som deltar i kriget i östra Ukraina, en siffra som bygger på intervjuerna med två svenska frivilliga.[43] Dock finns det ingen riktigt tillförlitlig statistik över antalet svenskar som befinner sig i strid. Det kan röra sig om uppemot hundratalet individer, vilket enligt Säpos uttalande i augusti antagligen inte är för högt räknat.[44]

Den 22 november 2014 uppgav Säpos chef Anders Thornberg att ett 30-tal individer från svenska extremhögern har rest till Ukraina för att delta i nationalisternas kamp mot Ryssland. Av dessa deltar mellan fem och tio aktivt i striderna i Östra Ukraina, fem håller på med propaganda och några hade då återvänt till Sverige.[45] Sveriges dåvarande utrikesministerCarl Bildt meddelade på Twitter att han inte ville kommentera svenskarna i de frivilliga förbanden. Terrorforskaren Magnus Ranstorp vid Försvarshögskolan anser att svenskarna bör utredas för terrorbrott eller krigsbrott.[21]

Enligt Said Mahmoudi, professor i internationell rätt vid Stockholms universitet kan de Ukraina-frivilliga svenskarna komma att åtalas för brott begångna vid deras krigande i Ukraina om de återvänder till Sverige. Detta eftersom konflikten i Ukraina i början inte räknades som ett regelrätt krig vilket gör att de kan ha gjort sig skyldiga till mord.[46] Den svenska regeringen vill med en lag förbjuda svenska medborgare att åka utomlands och strida för terrorgrupper. En sådan lag skulle dock inte hindra svenskar i att strida i de ukrainska frivilliga bataljonerna, då Sverige inte anser dessa vara terrorgrupper.[47]

Skyddspolisen i Finland och landets inrikesminister Päivi Räsänen uppgav i juli 2014 att man då inte hade information om att finländska frivilliga skulle ha begett sig till Ukraina för att delta i striderna.[25]

Serbiens regering håller på att ta fram en lag som ska göra det straffbart för landets medborgare att delta i ”främmande krig”. Detta är en direkt konsekvens av att ett stort antal serber deltager i kriget i Ukraina, de flesta är dock tjetnikska serber som deltager på den proryska sidan.[23]

Om det Ukrainska partiet Svoboda, står det följande på Wikipedia:

”Svoboda är ett högerpopulistiskt nationalistiskt parti som 2005 var med och bildade Euronat.

Svoboda vill förbjuda homosexualitet och invandring, göra vapeninnehav till en rättighet för alla, samt förbjuda ”ukrainafobi”.[14] Partiets anhängare meedverkade till att Kievs prideparad 2012 ställdes in. [15]

Partiledaren Tjahnybok har gjort antisemitiska uttalanden, bland annat att Ukraina styrs av en ”moskovitjudiskmaffia och att det måste bli ett slut på ”kriminella aktiviteter av ukrainsk organiserad judenhet”.[16] Det judiska Simon Wiesenthalcentret placerade 2013 partiledaren Tjahnybok på femte plats på listan över världens värsta antisemiter.[17]

Svoboda har en historia där ukrainska ultranationalister som Symon Petljura och Stepan Bandera förhärligas och deras medverkan i massmordpolacker och judar och andra etniskaminoriteter förnekas. Denna agenda tog Svoboda över från Viktor Jusjtjenko, då han försvann från presidentposten 2010.[18]”

Svoboda verkar inte vara helt kompatibelt med de viktiga värderingar som svenska politiker brukar prata så varmt om.

Jimmy Åkesson borde framstå som harmlös i jämförelse, även av den mest inbitne Expo-medlemmen.

Missade politikerna i Sverige och EU att läsa på Wikipedia? 

Och Tyskland som påstår sig helt ha lämnat sin nazistiska bakgrund därhän?

Eller är det så att det där med att nazister är något mycket dåligt, bara gäller ibland. 

Vissa nazister kanske är goda enligt Vänsterpartiet, Moderaterna, Socialdemokraterna, KDS, Centern, Liberalerna och så vidare? 

Men Sverige hjälpte å andra sidan flitigt Tyskarna under Hitler.

Eller skulle det kunna vara så, att alla politiker egentligen bara är lika goda kålsupare och att allt bara handlar om att tjäna maximalt med pengar till absolut vilket pris som helst?

Om Putin är så galen som det görs gällande, är exempelvis medlemmar i Vänsterpartiet redo att bli atombombade på grund av att killar som dessa beväpnats med svenska pansarskott?

Eller så borde EU, Facebook och Instagram med flera naturligtvis också blockera Wikipedia, som i så fall sprider rysk propaganda.

Eller så kanske det finns några korn av sanning i att ryssarna tagit över 7 amerikanska biolaboratorium – där de arbetat med massförstörelsevapen och att Ukraina arbetade på att ta fram kärnvapen.

USA HAR RADERAT DOKUMENT OM BIO-LABORATORIUM I UKRAINA

Russian Intelligence Chief Says Intel Showed Ukraine Was Working on Nukes, US Knew About It

Kanske det också finns något korn av sanning i den här filmen. 

Eller kanske i denna?

Källor:

https://www.dailymail.co.uk/news/article-7923981/Coronavirus-Disturbing-videos-claim-people-collapsing-Wuhan.html

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/x8eP2B/adam-26-hamnade-pa-hjartintensiven-efter-covid-vaccinet

https://www.resume.se/kommunikation/media/aftonbladet-om-putinkylan-har-makt-over-klimatforstoringen/

https://www.breitbart.com/tech/2022/03/01/facebook-youtube-tiktok-blocks-russian-state-media-including-rt-and-sputnik/

https://sv.wikipedia.org/wiki/Azovbataljonen

https://sv.wikipedia.org/wiki/Svoboda

https://sputniknews.com/20220303/russian-intelligence-chief-says-intel-showed-ukraine-was-working-on-nukes-us-knew-about-it-1093559308.html

2 thoughts on “ÄR CORPORATE USA BAKOM BÅDE COVID-19 OCH UKRAINA?

  1. Skönt att det äntligen kommer ut det som allla vi konpirationsfolk har sagt från början.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.