8 december 2023

SKÖNT ATT POLITIKER & MEDIA NU BLIVIT ÄRLIGA

Efter att Ukraina öppnat upp för krigsturism genom att ta bort visumkrav för de som vill kriga mot Ryssland, visar media upp allt fler som åker dit och fokuserar gärna på att visa upp och berätta att ingen erfarenhet krävs. Att vara god och vilja kriga är tillräckligt. 

Enligt BBC, åker kanadensaren Anthony Walker till Ukraina för att kriga. Likt de som slöt upp till den så kallade islamiska staten, saknar Anthony helt militär utbildning.

”Just a few weeks ago, Anthony Walker was a university student and comedian – well known among his over 100,000 social media followers for relentlessly trolling Donald Trump’s supporters and, more recently, protesting truckers at home.

Now, the Canadian is at the Polish-Ukrainian border – and says he’s ready to fight, joining a growing number of foreigners who say they are heeding Ukraine’s call for volunteers.”

”Mr Walker has no military experience. In fact, he says he was deemed medically unfit and rejected from the Canadian Armed Forces three years ago due to haemophilia.”

Utöver att reportagen får media att återigen framstå som resebyråer för krigsresor, undrar jag om krigsresenärerna till den islamiska staten, eller IS-resenärerna – som media ofta kallade dem, kände likadant?

Svenska ”IS-resenärer” – redan på 1930-talet | SvD

Terrorismexperten: Svårt att fälla IS-resenärer för brott – SVT

IS-resenärer fick svenska bidrag – Aftonbladet

Utöver att alla krig är fruktansvärda, är det viktigt att komma ihåg, att inte alla förlorar – tvärtemot vad som ofta påstås.

Men det är skönt att media nu slutat att ljuga för första gången.

Det är bra att politikerna nu blivit ärliga, efter att ha gjort allt för att krascha världens ekonomier genom ökad skuldsättning med hjälp av restriktioner, injektioner och tester.

Det är extra betryggande att de som förespråkat injektioner och restriktioner allra mest, nu helt bytt fot och istället börjat skicka vapen och skrika JA till medlemskap i NATO.

Kriget i Ukraina, alla vapen som köps och skickas dit och sanktionerna mot Ryssland, kommer inte alls att hjälpa globalisterna att plundra statskassorna på det sista som finns kvar och underlätta för det globala övervakningssamhälle som EU och NATO vill införa, av samma typ som Kina – men med den nya funktionen att även kontrollera att alla är injicerade, var och ens koldioxidförbrukning, liksom digital plånbok – så att den globala staten kan utöva bättre kontroll och vi alla, för vårt eget bästa, får leva i det nya paradiset.

EU får bara 40% av sin gasförbrukning från Ryssland. Energipriserna kan omöjligen påverkas av det. Jag tror alla kommer att bli jätteglada över sina elräkningar nästa vinter.

Att Ryssland kommer att övergå till att handla nästan enbart med Kina, kommer inte alls att sänka värdet på dollarna och orsaka kaos på valutamarknaderna.

Det finns ingen risk alls för hyperinflation. Det är omöjligt att hitta några som helst tecken på det. Det finns inga varor som ökat i pris. Allt har tvärtom blivit billigare.

Krig är bra. Desto större krig, desto bättre. Krig har aldrig ruinerat något land. Se bara på USA, de har inte alls mer skulder än de någonsin kommer kunna klara av.

Jag älskar media och alla politiker! ❤️❤️❤️

Källor:

https://www.rt.com/russia/550905-ukraine-foreign-legion-visas-zelensky/

https://www.bbc.com/news/world-us-canada-60563278

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.