3 oktober 2023

EU FÖRBJUDER SPUTNIK OCH RT

Frihetsälskande EU, som även älskar injektioner, tillverkarna av dessa, WHO, obligatoriska ”vaccinbevis” – som enligt EU-parlamentarikern Cristian Terhes – skall uppgraderas till att även styra var och ens användning av koldioxid, uppger sig nu förbjuda statliga Sputnik och RT – Russia Today. Mediabolagen uppges sprida skadlig desinformation

”EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen meddelade på söndagen att EU kommer att förbjuda de ryska medierna RT och Sputnik och anklagar dem för att sprida ”skadlig desinformation”. Hon specificerade inte om detta förbud enbart kommer att gälla för tv-sändningar, eller om RT och Sputniks webbplatser kommer att påverkas.”

Huruvida detta även kommer att gälla SVT, Sveriges Radio, TV4 och övriga medier världen över – som ingått i The Trusted News Initiative, samt Ursula von der Leyen själv – som spridit enorma mängder desinformation under ”pandemin” och gjort allt för att blockera alternativa läkemedel, framgår dock inte.

Se även:

”WHO says it’s time for countries to have ’healthy debate’ about mandatory vaccination”

Källor:

https://www.rt.com/russia/550778-rt-sputnik-ban-eu/

https://news.sky.com/story/covid-19-who-warns-of-half-a-million-more-virus-related-deaths-by-spring-across-europe-12477120

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.