8 december 2023

REGION DALARNA – STORHANDLA OCH TA SPRUTAN SAMTIDIGT

Efter att statistik från danska SSI sedan i december, fullkomligen ödelagt allt som myndigheterna i Sverige försökt göra gällande om injektionernas effektivitet och säkerhet, intensifierar Region Dalarna sitt injektionsprogram. 

– Här ska inte någon jävla data och vetenskap komma och bestämma vad jag ska göra, lär någon inom ledningsgruppen ha sagt, efter att en praktikant försökt delge datan från SSI och den nya svenska studien – som visar att injektionerna förändrar DNA och transformerar de injicerade till veritabla spikproteinsfabriker, tills de avlider. 

I lördags, 2022-02-27, gick Region Dalarna ut i Bonnierägda Dalarnas Tidningar – Falu-Kuriren, Borlänge Tidning, Södra Dalarnes Tidning, Nya Ludvika Tidning och Mora Tidning, med sitt nya grepp, storhandla och ta sprutan samtidigt.

”Vaccinationstakten för dos tre har mattats av lite, och en anledning tros vara de slopade restriktionerna.

Under vecka 11 tar Region Dalarna till nya knep för att nå ut till personer som ännu inte tagit sprutorna – bland annat att erbjuda dem i samband med storhandlingen.

– Man ska inte slappna av och tro att bara för att man släppt på restriktionerna så kan man strunta i att vaccinera sig, säger Annica Gustafsson på Norslunds vårdcentral.”

Källor:

https://www.dt.se/2022-02-26/nya-greppet-da-kan-du-ta-sprutan–samtidigt-som-du-storhandlar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.