29 september 2023

DANSKA SSI TVINGAS NU DÖLJA SMITTSPRIDNINGSDATA

Enligt datan som publicerades igår av danska SSI – Folkhälsomyndigheten i Danmark, löpte ”vaccinerade” över dubbelt så hög risk att smittas som ”ovaccinerade”. Från och med idag, 2022-02-23, tycker SSI däremot att datan för smittspridning inte längre är viktig att visa upp. Men det kanske inte är så konstigt, då den under flera månader visat att smittspridningen är störst bland ”enkelvaccinerade”, ”dubbelvaccinerade” och ”trippelvaccinerade”. Skillnaden har dessutom ökat fram tills myndigheten från och med idag, säkerligen på grund av politiska skäl, valt att dölja den.

”Den 23. februar 2022 udfases følgende i SSI’s overvågning: ”Bekræftede tilfælde pr. 100.000,” ”Bekræftede tilfælde pr. aldersgruppe de seneste 7 dage”, ”Vaccinationsstatus – Incidens” og ”Vaccinationsstatus – bekræftede tilfælde”. Dette skyldes, at testaktiviteten blandt uvaccinerede, påbegyndt vaccinerede, vaccinerede med forventet fuld effekt og personer med første revaccination er blevet så markant forskellig, at resultaterne vedrørende bekræftede tilfælde ikke længere er sammenlignelige i samme grad som tidligere.”

Men, även i denna censurerade variant, där numera bara data för antalet intagna på sjukhus visas upp, är datan ingen trevlig läsning för injektionsfabrikörer och deras hatsvans, de så kallade injektionsextremisterna, som alltför ofta fyller kommentarsfält med hat, istället för vetenskapliga studier och logik.

Enligt SSI, den danska motsvarigheten till Folkhälsomyndigheten, utgör de ”ovaccinerade”, 17.5% av befolkningen. Igår, som var sista dagen de redovisade smittstatistik, utgjorde de 7.83% av alla inrapporterade smittfall och var således extremt underrepresenterade.

geografiAntal første vacc.Antal faerdigvacc.Antal borgereVacc.dækning faerdigvacc. (%)Vacc.dækning påbegyndt vacc. (%)
DK48457034754315587641180.982.5

Enligt SSI ovan, har 3 624 205 danska tagit en ”booster”. Detta motsvarar 3 624 205 / 5 876 411 = 61.7% av alla danskar. Enligt den senaste datan, utgjorde dessa 75.1% av alla smittade. De ”trippelvaccinerade” utgjorde dessutom enligt datan som publicerats idag, 61.6% av alla som var inlagda på sjukhus för covid. 

De ovaccinerade, som utgör 17.5% av befolkningen, stod för 15.9% av alla sjukhusinläggningar.

De som nyligen injicerat sig, ”enkelvaccinerade”, utgör 1.6% av befolkningen (82.5-80.9), men står för 2.5% av alla sjukhusinläggningar.

Detta innebär att de ”dubbelvaccinerade” utgjorde 100 – 61.7 -17.5 – 1.6 =  19.2% av befolkningen. De stod för 20.0% av alla sjukhusinläggningar

De ”trippelvaccinerade”, som utgör 61.7% av alla danskar, stod för 61.6% av alla sjukhusinläggningar.

Sammanfattningsvis, visar den danska datan även idag att ”vaccinerna” inte fungerar.

Kommer de danska politikerna nu även att stoppa publiceringen av denna data, för att försöka dölja det som de utsatt den danska befolkningen för, genom restriktioner, biverkningar och oerhörda slöseri av skattebetalarnas pengar?

Se även:

LÄGG NED OCH AVGÅ ELLER SÄG UPP ER – INJEKTIONERNA HJÄLPER INTE

#SSI, #folkalsomyndigheten, #regeringen, #socialdepartementet, #regiondalarna, #regionkalmar, #regionblekinge, #denmark

Källor:

https://experience.arcgis.com/experience/aa41b29149f24e20a4007a0c4e13db1d/page/Gennembrud/

https://experience.arcgis.com/experience/9824b03b114244348ef0b10f69f490b4

https://covid19.ssi.dk/overvagningsdata/download-fil-med-vaccinationsdata

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.