8 december 2023

ENSAMSTÅENDE MAMMA FICK SITT BANKONTO BLOCKERAT

Enligt en artikel i The Epoch Times, fick en ensamstående mamma, som arbetar för minimilön, sitt bankkonto blockerat av regimen i Kanada, för en donation på 50 CAD.

”Canadian politician Mark Strahl on Feb. 20 claimed that a single mom with a minimum wage job had her bank account frozen after she “legally” donated $50 to the Freedom Convoy.

Strahl, a Conservative, took to Twitter to criticize Prime Minister Justin Trudeau for the Emergencies Act, which was invoked for the first time in Canada’s history to address the impact of the ongoing protests against COVID-19 mandates and restrictions by truckers and their supporters.

“Briane is a single mom from Chilliwack working a minimum wage job,” Strahl wrote on Twitter on Feb. 20. “She gave $50 to the convoy when it was 100% legal. She hasn’t participated in any other way. Her bank account has now been frozen. This is who Justin Trudeau is actually targeting with his Emergencies Act orders.””

”He added, “To those of you, especially the media, demanding more details on Briane, having seen what has been said about her online today and what has been done to other convoy donors in the last weeks I am not going to help you dox her. I know who she is and I won’t stop fighting for her.””

Under BLM-demonstrationerna, där mycket skadegörelse ägde rum, liksom våld, donerade företag miljonbelopp i dollar, utan att någons konto blockerades. Justin Trudeau gick även ut på gatorna och både mötte demonstranterna och knäböjde.

Läs hela artikeln här:

https://www.theepochtimes.com/canadian-lawmaker-claims-single-mom-had-bank-account-frozen-after-giving-50-to-freedom-convoy_4293783.html?utm_source=newsnoe&utm_campaign=breaking-2022-02-22-2&utm_medium=email&est=y9Abo6GJr%2FUhqr2qe7XdrgKcJlXgNBr6Prv%2BsoMVSgZg1A8%2BIFiHx1CkobgDxpOn5IRF

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.