8 december 2023

ÄVEN FOLKHÄLSOMYNDIGHETEN I USA DÖLJER DATA – UPPDATERAD 2022-02-24

Enligt en artikel i New York Times, har C.D.C. – Folkhälsomyndigheten i USA, som leds av Anthony Fauci, avsiktligt, under ett och ett halvt års tid,  undanhållit stora mängder data kring bland annat ”vaccinationer” för yngre vuxna, ”boosters” för 18-49 åringar, smittspridning, antalet inlagda på sjukhus, vilka grupper som främst drabbats, och fram till nyligen, analyser av avloppsvatten.

Huvudorsaken till att myndigheten dolt informationen, uppges vara, att den skulle kunna ”misstolkas” som att injektionerna inte fungerar. 

”The performance of vaccines and boosters, particularly in younger adults, is among the most glaring omissions in data the C.D.C. has made public.”

”But the C.D.C. has been routinely collecting information since the Covid vaccines were first rolled out last year, according to a federal official familiar with the effort. The agency has been reluctant to make those figures public, the official said, because they might be misinterpreted as the vaccines being ineffective.

Ms. Nordlund confirmed that as one of the reasons. Another reason, she said, is that the data represents only 10 percent of the population of the United States. But the C.D.C. has relied on the same level of sampling to track influenza for years.

Some outside public health experts were stunned to hear that information exists.

“We have been begging for that sort of granularity of data for two years,” said Jessica Malaty Rivera, an epidemiologist and part of the team that ran Covid Tracking Project, an independent effort that compiled data on the pandemic till March 2021.”

Dagen efter, kommenterade Robert Malone myndighetens agerande och kallar det för bedrägeri och forskningsfusk:

”This meets the criteria of scientific fraud,” said Malone, the key inventor of the mRNA technology platform used in the Pfizer and Moderna vaccines. ”Withholding data is scientific fraud.”

Se också:

ÄVEN KANADA FUSKAR MED STATISTIKEN

EXEMPEL PÅ FUSK FRÅN FOLKHÄLSOMYNDIGHETEN

ÄVEN ISRAEL HAR ÖVERDRIVIT COVID-STATISTIKEN

INTE BARA DANMARK, UTAN OCKSÅ STORBRITANNIEN HAR ÖVERDRIVIT SIN COVID-19 STATISTIK

STATSMINISTERN LJÖG OM BELÄGGNINGEN FÖR ATT KUNNA INFÖRA MER RESTRIKTIONER OCH STÄNGA NED DANMARK

Källor:

https://www.nytimes.com/2022/02/20/health/covid-cdc-data.html

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.