10 december 2023

TRUDEAU’S DEPUTY PLANS TO MAKE EMERGENCY POWERS PERMANENT

”Trudeau’s deputy, Chrystia Freeland, whose grandfather was a prominent nazi and who is director at the World Economic Forum, says she plans to make her emergency powers permanent”.

Read the full article here:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.