28 september 2023

MAAJID NAWAZ LEAVES JOE ROGAN SPEECHLESS BY EXPLAINING HOW THE WEF IS INFILTRATING GOVERNMENTS

Att Youtube, är en del av WEF:s propagandamaskineri, blir mer och mer tydligt för var dag. Det är inte bara forskare som talar om mRNA-preparaten som blir censurerade, utan även de som berättar om hur WEF infiltrerar regeringar världen över.

https://youtu.be/qAXVjb7GdoE

Men tur nog finns det bättre alternativ.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.