28 september 2023

TRUDEAU IS LIKELY THE SON OF FIDEL CASTRO

It seems like Justin Trudeau has learned a few things from his, what it seems to be, real father, the communist dictator Fidel Castro. 

According to Karen Leibowitcz, in an article from 16 July 2020, ”Of Course Fidel Castro is Justin Trudeau’s Dad. Nobody Has ‘Debunked’ Anything”.

”Third, the timing is uncanny. This is the part about which ‘debunkers’ intentionally mislead readers. Justin Trudeau was born on Christmas day, 1971. In order for his father to be Fidel Castro, his mother would have to be somewhere close to Cuba in March and April 1971.

She was.”

Read Karens full article here: 

https://medium.com/@leibowitt/of-course-fidel-castro-is-justin-trudeaus-dad-nobody-has-debunked-anything-4db6fc8a9042

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.