1 oktober 2023

SVT VÄCKER GAMLA MINNEN TILL LIV

Jag gillar verkligen SVT, eftersom de påminner mig så mycket om den spännande tiden, när jag reste genom de gamla kommunistländerna, då Tyskland inte fanns, utan bara Västtyskland och Östtyskland och en stor mur däremellan, med taggtråd, och skyttar, redo att skjuta alla som försökte ta sig över. Många blev dessutom ihjälskjutna.

SVT har verkligen till fullo, lyckats återskapa den där öststatskänslan, där medierna var en självklar del av den kommunistiska diktaturen – då det alltid gick att stoppa in en hyllning till de styrande, hur makaber än situationen var.

”Även om vaccin mot covid-19 minskar risken för allvarlig sjukdom och död är skyddet inte definitivt. I december träffade SVT Nyheter Skåne 74-årige Eje Mårtensson på sjukhuset. Trots att han var dubbelvaccinerad gick han några veckor senare bort till följd av covid.”

Källa:

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/dottern-efter-dubbelvaccinerade-ejes-bortgang

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.