3 oktober 2023

FEMALE INFERTILITY – 471% INCREASE

”During a five-hour hearing on COVID-19 last week hosted by Senator Ron Johnson (R-Wis), Ohio attorney Thomas Renz presented stunning DOD medical billing data from the Defense Medical Epidemiology Database (DMED). Three military doctors with access to the database, found that there were massive spikes in common vaccine injuries in 2021, and decided to go public with the information.

The data showed there has been a 300 percent increase in DMED codes registered for miscarriages in the military in 2021 over the five-year average,  an almost 300 percent increase in cancer diagnoses, and a 1,000 percent increase in neurological issues.

The Blaze’s Daniel Horowitz obtained additional figures from the database that were not mentioned during Senator Ron Johnson’s (R-Wis) hearing:

myocardial infarction –269% increase

Bell’s palsy – 291% increase

congenital malformations (for children of military personnel) – 156% increase

female infertility – 471% increase

pulmonary embolisms – 467% increase

The data confirmed suspicions that the Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) data is severely underreported.”

Read the full article here:

https://amgreatness.com/2022/02/02/politifact-rates-shocking-dod-medical-data-as-false-because-of-a-glitch-in-the-database/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.