31 mars 2023

CREUTZFELDTS SYNDROM OCH DÖD EFTER 3:E INJEKTIONEN

JMM

I Jmm-intervju # 23 intervjuar jag Per Olhans vars mor gick bort efter tredje vaccinsprutan mot Covid-19. De två första sprutorna gick bra men efter den tredje kände Pers mor att något inte stod rätt till.

Hon började känna sig yr, snurrig, minnet blev sämre samt andra symptom. Sedan gick det snabbt och till slut var hon så dålig att hon blev inlagd på avdelning för dementa. Man tog provet på ryggmärgsvätskan och det framkom att hon hade fått Creutzfeldt-Jakobs sjukdom. 50 dagar efter sista sprutan avled hon.

https://jmm.nu/jmm-intervjuer-11/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.