28 september 2023

A CONFLICT OF INTEREST OF ONE BILLION USD

According to Dr. Zoe Harcombe, who is a very reputable researcher, the UK Joint Committee for Vaccination and Immunisation (JCVI), who just issued a statement to update its advice for 5-11 year olds in relation to COVID-19 jabs, has a conflict of interest of approximately $1,000,000,000 – one billion dollars – from the Gates Foundation.

”Executive summary

* On February 16th, 2022, the UK Joint Committee for Vaccination and Immunisation (JCVI) issued a statement to update its advice for 5-11 year olds in relation to COVID-19 jabs.

* The JCVI Code of Practice states that it is an “independent Departmental Expert Committee.” It advises UK health departments on immunisation.

* There is a COVID-19 sub-committee of the JCVI. It has 15 core members (1 lay member). This note reviews the conflicts of interest of those members.

* None of the members of the COVID-19 sub-committee of the JCVI declared conflicts of interests. Five of the 14 non-lay members provided additional information in their ‘non-declaration’ that revealed conflicts of interest. A cursory search on the remaining nine revealed that six had conflicts of interest – from running a COVID-19 vaccine trial to being their organisation’s representative for Pfizer. One member failed to declare that he leads the Pfizer Vaccine Centre of Excellence.

* The members work for organisations, which collectively have received approximately $1,000,000,000 – one billion dollars – from the Gates Foundation.”

Read her full article here:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.