29 maj 2023

JOE ROGAN – #1768 – DR. ROBERT EPSTEIN

Episode Description

Dr. Robert Epstein is an author, professor, and Senior Research Psychologist at American Institute for Behavioral Research and Technology: a non-profit, non-partisan organization that offers data regarding the power of Google and other Big Tech companies to censor dissenting opinions online and sway the outcome of elections.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.