1 oktober 2023

BILLSTRÖM – MAGDALENA LJÖG – MÅSTE STÄLLAS TILL SVARS

Moderaternas gruppledare kräver att Socialdemokraternas och tillika Sveriges ledare, Magdalena Andersson, måste ställas till svars inför Riksdagiset för sina lögner om parodemin:

”Statsminister Magdalena Andersson (S) måste ställas till svars inför riksdagen efter uppgifterna om att hon inte varit transparent gentemot Coronakommissionen med att finansdepartementet tog fram egna modelleringar över smittspridningen våren 2020. Det säger Moderaternas gruppledare Tobias Billström till SvD.

– Nu måste statsminister Magdalena Andersson förklara varför hon har ljugit för Coronakommissionen, säger Billström.

Andersson svarade nekande på en skriftlig fråga från kommissionen om departementet hade tagit fram egna modeller. Men SvD:s granskning har visat att det ändå skedde.”

Personligen undrar jag dock om inte det är dags att byta ut alla politiker, som uppenbarligen inte arbetar för folket och istället åker till Davos för att möta jordens allra rikaste, för att sedan komma tillbaka med nya påhitt för att göra dessa ännu rikare, samtidigt som folket blir alltmer skuldsatt, får allt högre levnadskostnader, större otrygghet och minskad frihet.

Eller framstår det som troligt att en statsminister som är medlem i WEF, arbetar för folket eller WEF – World Economic Forum?

https://www.weforum.org/people/magdalena-andersson

Källa:

https://omni.se/m-stall-andersson-till-svars-for-logner-om-pandemin/a/280BOa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.