29 september 2023

INJICERADE DÖR OCH SMITTAS OFTARE ÄVEN I AUSTRALIEN

Enligt The Exposé, står injicerade för 4 av 5 dödsfall av covid-19 i Australien. 

Det dör dessutom mångdubbelt fler nu av covid-19 än jämfört med tiden under 2020, då det inte fanns några ”vacciner. 

”Covid-19 deaths are currently at record levels in Australia, with three times as many people dying per day than what died during the first wave to hit the country when there were not any Covid-19 vaccines available to the public. But data from the Government of New South Wales proves the fully vaccinated account for 4 in every 5 of the record breaking deaths.”

De fullvaccinerade, har dessutom under perioden 26 november till 22 januari 2022, stått för 87% av alla som rapporterats som smittade.

”A total of 540,330 cases have been recorded in NSW, Australia during this time, and the vaccinated population have accounted for an astounding 467,558 of them, whilst the not-vaccinated population have 72,772.

This means the vaccinated population have accounted for 87% / 9 in every 10 Covid-19 cases between 26th Nov and 22nd Jan 22.”

Enligt Our World in Data, är 78.87% av australiensarna ”fullvaccinerade”.

Sammanfattningsvis säger datan från Australien att injektionerna inte fungerar alls.

Läggs dessutom risken för allvarliga biverkningar till, framstår de som moderna kopior av de magiska ”elixir” som bondfångare åkte runt i krängde i Amerika under vilda västern, tills de blev hängda eller indränkta i kokande tjära och fjädrar och utsläpade till stadsgränsen där de dog en plågsam död, till varnagel för andra skojare.

Källor:

https://ourworldindata.org/covid-cases

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.