10 december 2023

A FINNISH JOURNALIST THINKS HE WILL RESIGN

”Now, as a journalist writing for the media, I admit that yes, we have had guidelines since 2020 about what would be desirable to write about corona pandemic. After all, it has been critical to limit opinions. Probably no surprise? I think I will resign…”

See also:

TRUSTED NEWS INITIATIVE

https://www.bbc.com/beyondfakenews/trusted-news-initiative/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.