29 september 2023

IT IS THE FINAL COUNTDOWN AND RECKONING DAY

Freedom Convoy 2022 – French version. Fransmännen och framför allt de franska bönderna, har av tradition – när de är förbannade, alltid kört in med traktorerna in Paris och traktorer har därför även denna gången fått en given plats.

Det är intressant att studera hur myndigheterna i respektive land väljer att hantera detta, samt hur olika medier väljer att rapportera om händelserna.

Det förefaller som att myndigheterna gör större skillnad på varför folk demonstrerar än huruvida protesterna är våldsamma eller inte.

CNN, beskriver frihetsdemonstrationen som en ”so-called” ”freedom convoy” och det är uppenbart att CNN inte är folkets media.

”Paris (CNN)Protesters in a so-called ”Freedom Convoy” made it past police checkpoints in central Paris on Saturday, with demonstrators completely blocking traffic in the French capital before they were met with tear gas fired by officers.

The rallies against France’s Covid-19 vaccine pass follow Canada’s ”Freedom Convoy,” which has seen truckers protesting against vaccine mandates, Covid-19 restrictions and the Liberal government of Prime Minister Justin Trudeau.

Authorities in Paris and Brussels announced a ban on the convoys Thursday, after which 7,200 police officers and gendarmes — French military police — were deployed to various locations across the French capital for three days.”

”Protesters blocking a public road could face up to two years in prison and a fine of more than $5,000, according to authorities.

Canada’s ”Freedom Convoy” began at the end of January in Ottawa as an objection to a vaccine mandate requiring truckers entering the country to either be fully vaccinated or face testing and quarantine requirements. Other protesters then joined to rail against mask mandates, lockdowns, restrictions on gatherings and other Covid-19 preventative measures.”

Det vaxzistiska Österrike och nyvaxzistiska Belgien har föga förvånande förbjudit protesterna.

Men, trots myndigheternas brutala försök att stoppa den, verkar frihetsrörelsen sprida sig till och med snabbare än omikron.

Daily Mail, som verkar stå betydligt mer på folkets sida, ger en helt annan bild av verkligheten och och rapporterar om frihetsprotester över hela Europa och har ett rikligt bildmaterial över helt vanliga människor som fått nog av globalism, vaxzism, korrupta politiker och tjänstemän.

It is the final countdown and reckoning day for all corrupt politicians!

Källor:

https://edition.cnn.com/2022/02/12/europe/france-freedom-convoy-truckers-protest-intl/index.html

https://www.dailymail.co.uk/news/article-10501627/Austria-latest-nation-ban-Freedom-Convoy-following-France-Belgium.html

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.