28 september 2023

EXEMPEL PÅ FUSK FRÅN FOLKHÄLSOMYNDIGHETEN

En ytterligare detalj, som jag uppmärksammades på, av en anonym källa, angående Folkhälsomyndighetens presskonferens 2022-02-10, är att myndigheten nu har så dålig grund att stå på, att de behövt trolla så mycket med statistiken, för att få ”vaccinationerna” att framstå som framgångsrika, att till och med trollkarlen Joe Labero hade blivit imponerad.

”Intressant inlägg du gjorde idag om Folkhälsomyndighetens presskonferens.  Jag reagerade när jag såg på den i efterhand på grafer kring inlagda på IVA vaccinerade/ovaccinerade i olika åldersgrupper. Sara Byfors gjorde ju ett litet ”nummer” av att vaccinet hade effekt mot allvarlig sjukdom. På fult sätt väver denna myndighet in i retoriken att det gäller ”alla”.

Jag blev lite nyfiken på siffrorna bakom grafen och hittade från förra veckans rapport detta.

 ”Av de nyinlagda patienterna på intensivvården under vecka 4 var 28 personer ovaccinerade, vilket motsvarar 36 procent. Medelåldern för nya intensivvårdade patienter var för de senaste fyra veckorna 49 år bland ovaccinerade och 63 år bland vaccinerade.”

Enligt intensivvårdsregistret låg följande antal inne v4.

Då snittåldern på nyinlagda ovaccinerade var så låg som 49 år, tyder det på att mkt unga barn drar ner snittåldern. Men hur många är över 65 år som grafen visar?

Hittar ingen statistik på det utan får föra antagande och mitt antagande är 12 st ovaccinerade över 65 år på IVA som denna graf har som grund.

Av dessa 12, hur många har en riskfaktor? Enligt statistik drygt 80%.

Så 80% av 12 st är ovaccinerade över 65 år och en (eller fler) riskfaktor. Kvar har vi 3 st. Som rent teoretiskt kan vara vaccinerade som fått sin spruta senaste 2 veckorna och räknas som ovaccinerade ….

Denna statistik bygger FHM en stor del av sitt mantra ”skyddar mot svår sjukdom och död”🤮

One thought on “EXEMPEL PÅ FUSK FRÅN FOLKHÄLSOMYNDIGHETEN

  1. I segmentet för covidpositiva under 70 år utan underliggande sjukdomar är antalet avlidna av C19 en femtedel av de som varje år begår suicide.
    Detta är kontrollerbara fakta.
    PCR som test kan inte skilja på influensa, förkylning eller C19, ej heller på levande eller döda celler.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.