3 oktober 2023

”VACCINERNA” ÖKAR RISKEN ATT BLI SMITTAD

Den allra senaste datan från Danmark fortsätter att visa att ”vaccinerna” inte alls skyddar mot smitta, utan tvärtom att de som är ”vaccinerade”, smittas oftare. Samma data visar även att de ”vaccinerade” hamnar på sjukhus i ungefär samma utsträckning som ”ovaccinerade”. 

geografiAntal første vacc.Antal faerdigvacc.Antal borgereVacc.dækning faerdigvacc. (%)Vacc.dækning påbegyndt vacc. (%)
DK48457034754315587641180.982.5

Enligt SSI, utgör följaktligen de icke injicerade – som inte tagit en enda spruta, 17.5% av befolkningen. Denna grupp utgör 13.62% av alla som rapporterats som smittade under de senaste sju dagarna. De är därmed underrepresenterade bland de som smittats.

De ”ovaccinerade” utgör vidare 18.97% av de som inlagts på sjukhus under de senaste 7 dagarna, vilket endast är en marginell skillnad mot de som tagit två.

Det som är extra anmärkningsvärt, är att de ”revaccinerade”, som alltså är fullvaccinerade och har tagit booster-injektionen, inte uppvisar någon större skillnad mot de ”ovaccinerade”. Gruppen uppgår till 3 606 091, dvs 3606091/5876411 = 61.4% av befolkningen, men står ändå för 741/(219+42+304+741)= 56.7% av alla sjukhusinläggningar på grund av covid. 

Den uppmärksamme förstår givetvis att myndigheterna dessutom sannolikt trixat med siffrorna i en viss riktning, eftersom de blivit påkomna med just detta flera gånger tidigare.

Sara Bylund, Folkhälsomyndigheten, MSB, Regeringen, Lena Hallongrotta, Magdalena ”tomt i ladan”-Andersson, med flera, kan således helt lägga ned snacket om hur bra ”vaccinerna” fungerar och att det är tack vare dessa, som de kunnat ta bort restriktionerna.

De har tvärtom utfört ett uselt arbete och bör redan idag säga upp sig, respektive avgå.

Källor:

https://experience.arcgis.com/experience/aa41b29149f24e20a4007a0c4e13db1d/page/Gennembrud/

https://covid19.ssi.dk/overvagningsdata/download-fil-med-vaccinationsdata

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.