28 september 2023

FRAMGÅNGSPODDEN 557 – AGNES WOLD – DEN ICKE CENSURERADE PANDEMIN

Episode Description
Det är få ämnen som skapar så mycket debatt som pandemin. Framgångspodden finns till för att låta dig höra på många olika livsberättelser, få ta del av lärdomar och öppna upp för samtal. Därför sitter jag i det här avsnittet ned tillsammans med läkaren och professorn i klinisk bakteriologi, Agnes Wold, för att höra hennes syn på allt kring pandemin.Vi pratar om många av de frågor som skapat debatt. Hur kommer det sig att så många blir sjuka trots att de vaccinerat sig? Ska man vaccinera sig om man är en fullt frisk 30-åring? Vad är hennes definition på en anti-vaxxare? Och hur ska gravida tänka kring vaccinet? Detta och mycket mer ger vi svar på! Dessutom glider vi in lite på hennes resa och får höra om gången Agnes gick emot etablissemanget, något som höll på att kosta henne sin karriär. Tusen tack för att du lyssnar!

Kontakta Agnes Wold via: agnes.wold@microbio.gu.se Besök Framgångsakademin: www.framgangsakademin.se Beställ ”Mitt Framgångsår”: https://bit.ly/3jGuZyJ Alexander Pärleros Instagram: www.instagram.com/alexanderparleros Bästa tipsen från avsnittet i Nyhetsbrevet: www.framgangspodden.se See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.