1 oktober 2023

DET KONTANTLÖSA SAMHÄLLET HANDLAR OM MAKT

Efter att det vänsterextrema företaget GoFundMe, även kallat ”GoFuckMe”, först försökte stjäla de insamlade pengarna till kanadensiska frihetsrörelsen, Freedom Convoy 2022, för att till slut ge tillbaka donationerna till givarna, övergick organisatörerna till att istället använda den kristna insamlingsplattformen, GiveSendGo.

De globalistiska vänsterextremisterna gav emellertid inte upp, utan tog hjälp av rättsväsendet i Kanada, som sannolikt efter politiska påtryckningar, beslutade att tillgångarna som samlats in genom GiveSendGo, ska frysas.

GiveSendGo, lät emellertid meddela via Twitter, att Kanada har absolut noll jurisdiktion över GiveSendGo.

”In a statement on Twitter, GiveSendGo wrote in an apparent response to the court order, “Know this! Canada has absolutely ZERO jurisdiction over how we manage our funds here at GiveSendGo.”

It adds, “All funds for EVERY campaign on GiveSendGo flow directly to the recipients of those campaigns, not least of which is The Freedom Convoy campaign.”

Källor:

https://www.theepochtimes.com/ontario-court-freezes-funds-for-freedom-convoy-on-givesendgo_4270864.html?utm_source=morningbriefnoe&utm_campaign=mb-2022-02-11&utm_medium=email&est=TaaOKBEVSPbV1E8A9lqrURkqBCF8iu4olw1%2F0aAEODqN1%2Bcb0tn0NjCazGBXoKlLHkA0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.