8 december 2023

NYTT RASERIUTBROTT I REGION DALARNAS BUNKER

Enligt uppgift, har Obersturmführer Ulf Berg (m) för Region Dalarna, som fortfarande befinner sig i sin bunker, under vrål och extatiskt raseri, sparkat sönder fem WC-stolar, knäat tre ovaccinerade praktikanter (de hade bara tagit två injektioner och ingen booster) och brutit av 23 stycken Faber-Castell pastellkritor på mitten, efter att han fått ta del av ny statistik över antalet smittade i Region Dalarna under vecka 3, 4 och 5. 

Som tidigare meddelats, var Obersturmführer Ulf Berg av uppfattningen att Pfizer lovat att injektioner skulle skapa en ny överlägsen ras av supersoldater inom vården – som skulle vara helt osårbara mot SARS-CoV-2 och hade därför beordrat regionens hemliga säkerhetspolis att identifiera de så kallade ”untermenschen” – som vägrat att injicera sig, och lyckades genom framgångsrikt internt underrättelsearbete, bland annat angiveri, att skaka fram förrädarna – som Ulf brukar kalla dem.

”Regionen har hittills identifierat runt 260 ovaccinerade medarbetare, varav omkring 165 inom hälso- och sjukvårdsförvaltningen.”

Eftersom Ulf, likt de flesta politiker, är känd för att vara styrd av känslor, istället för fakta, beslöt sig statistikerna – som visste att Ulf skulle bli rasande, att skicka tre praktikanter med den färska utskriften. Direkt efter att han sett stapeldiagrammet, sprängdes topplocket på Ulf och han skrek så väggarna skakade: 

– ÄR NI HELT JÄVLA OVACCINERADE?  

– De tre stackars praktikanterna, svarade att de självklart hade tagit alla två sprutor.

– ALLA TVÅ? DÅ ÄR NI JU FÖR FAN OCH HANS MOSTER OVACCINERADE! FÖRSÖKER NI TA LIVET AV MIG? VILL NI JAG SKA DÖ?, röt Ulf och knäade sedan var och en av praktikanterna stenhårt, rätt i solarplexus. 

Därefter gick Obersturmführer Ulf Berg lös på pastellkritorna, som låg på ett litet runt rött bord bredvid personalens egna bollhav, och bröt av dem, en efter en.

Praktikanterna flydde då in på bunkerns grupptoalett där de försökte gömma sig, men Ulf hade huvudnyckel och sparkade sönder de tre toalettstolarna som fanns där, samtidigt som han skrek:

– INGEN JÄVLA OVAXXAD SKA KOMMA HÄR OCH SKITA I MIN BUNKER!

De tre praktikanterna sprang därefter fort som ögat, ut ur toaletten och ut genom den bombsäkra entrédörren och ut i skogen, vartefter Ulf smällde igen och låste dörren och började sanera allt som praktikanterna tagit i med 98-oktanig bensin. 

Ulf somnade strax därefter, mitt i bollhavet, av ren utmattning.

Källor:

https://lakartidningen.se/aktuellt/nyheter/2022/02/rekordhog-franvaro-hindrar-omplacering-av-ovaccinerade/

https://www.regiondalarna.se/press/nyheter-och-pressmeddelanden/covid-19-siffror-fran-region-dalarna-9-februari-2022/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.