10 december 2023

INJEKTIONERNA ÖKAR RISKEN FÖR MYOKARDIT MED 133 GGR

Enligt en ny studie, Oster, M. E., Shay, D. K., Su, J. R.; et al, (2022-01-25), Myocarditis Cases Reported After mRNA-Based COVID-19 Vaccination in the US From December 2020 to August 2021, ökar mRNA-injektionerna risken för myokardit med omkring 133 gånger.

Enligt den israeliska tidningen, Israel National News, är jämförelser med myokarditfrekvenser efter infektion nu irrelevanta, eftersom vaccination inte längre förhindrar infektion.

”A recent study published on January 25, 2022, on JAMA Network, has shown that the risk of myocarditis following mRNA COVID vaccination is around 133 times greater than the background risk in the population.

The study, conducted by researchers from the U.S. Centers for Disease Control (CDC) as well as from several U.S. universities and hospitals, examined the effects of vaccination with products manufactured by Pfizer-BioNTech and Moderna. The study’s authors used data obtained from the CDC’s VAERS reporting system which were cross-checked to ensure they complied with CDC’s definition of myocarditis; they also noted that given the passive nature of the VAERS system, the number of reported incidents is likely to be an underestimate of the extent of the phenomenon.”

Eftersom studien bygger på inrapporteringar till VAERS, och färre än 10% av alla allvarliga biverkningar brukar inrapporteras, kan den verkliga risken dessutom vara över 10 gånger högre.

Källor:

https://www.israelnationalnews.com/news/321238

https://jamanetwork.com/journals/jama/fullarticle/2788346

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/18825377/

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/16689555/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.