28 september 2023

FOLKHÄLSOMYNDIGHETEN KLASSAR OM

Från och med idag, klassar Folkhälsomyndigheten inte längre covid-19 som en allmän- och samhällsfarlig sjukdom. 

Myndigheten passar också på att kasta in en extra uppmaning till alla att fortsätta injicera sig, trots att smittalen är högre än någonsin, samtidigt som ”vaccinationsgraden” också är den högsta någonsin med nästan 20 miljoner utförda ”vaccinationer”.

”Vaccinationerna är och förblir det enskilt viktigaste för att kunna skapa ett robust samhälle som står emot hälsohot, exempelvis från nya virusvarianter och nya vågor av smittspridning med covid-19. Vaccin skyddar genom att minska risken för sjukdom, allvarlig sjukdom och död.”

SARS-CoV-2-viruset, verkar däremot ha missat att läsa såväl Folkhälsomyndighetens som Modernas och Pfizers påståenden om att injektionerna skyddar, eftersom viruset trots detta, fortsätter att bland annat smitta den vaccinerade vårdpersonalen, enligt Text-TV. 

”Vården dock fortsatt ansträngd, främst med bemanningen.” 

För ”ovaccinerade” kvarstår också specifika råd från FHM, bland annat att undvika trängsel och folksamlingar inomhus.

Huruvida detta beror på att de ”ovaccinerade” inte skall smitta de ”vaccinerade” eller tvärtom, framgår inte.

Källa:

https://www.folkhalsomyndigheten.se/nyheter-och-press/nyhetsarkiv/2022/februari/pandemin-med-covid-19-gar-in-i-en-ny-fas/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.