31 maj 2023

EXPRESSEN AVFÄRDAR FORSKARE OCH LÄKARE MED LÖGNER

När jag igår fick en artikel från Expressen via Messenger, kom jag att tänka på hur journalister under ”pandemin”, nästan genomgående, på mycket fula och osakliga sätt, avfärdat välrenommerade  forskare, som kommit fram till andra slutsatser om mRNA-preparaten än tillverkarna själva. 

Av någon anledning, har det ansetts vara väldigt viktigt att inte låta forskarna själva bemöta det som sägs om dem.

Av någon anledning, har det ansetts vara väldigt viktigt att inte bemöta forskarna med faktabaserade argument.

Av någon anledning, har det istället varit viktigast att försöka ta all heder av dessa personer, genom att avfärda forskarna, som ett slags obildade galenpannor, foliehattar, antivaxxare och konspirationsteoretiker, som inte ens är värda att bemöta med sakargument. 

Är det överhuvudtaget ens rimligt att inte ens lyssna på vad de har att säga och göra allt för att tysta dem?

Är det möjligt att journalister i allmänhet besitter såpass mycket sakkunskap att de både kan utvärdera, godkänna och avfärda såväl forskning, som forskarna bakom?

Doktor Robert W Malone, som alltså avfärdas som antivaxxare och någon som inte är värd att lyssna på, har utöver att ha publicerat ett antal vetenskapliga artiklar inom området – långt innan ”pandemin”, även uppfunnit teknologin bakom mRNA-preparaten, och har flera patent, som bevisar det. 

Doktor Robert W Malone har dessutom varit noga med att påpeka att utsatta grupper borde ta preparatet.

Doktor Peter McCullough, som är forskningschef på the Baylor Heart and Vascular Institute (Vice Chief of Internal Medicine and Chief of Cardiovascular Research), saknar heller inte forskningserfarenhet.

”Dr. McCullough received the International Vicenza Award for Critical Care Nephrology for his outstanding work and contribution in the area of cardio-renal syndromes. He has also been a recipient of the Simon Dack Award from the American College of Cardiology, and his works have appeared in the New England Journal of Medicine, Journal of the American Medical Association, and other prestigious journals worldwide. He has been an invited lecturer at the New York Academy of Sciences, the National Institutes of Health, the U.S. Food and Drug Administration (FDA), the European Medicines Agency, and the U.S. Congressional Oversight Panel.”

 Sammantaget har han varit författare och medförfattare till över 1 000 vetenskapliga studier.

Doktor Peter McCullough har även tagit fram ett behandlingsprotokoll för covid-patienter, som resulterat i att ytterst få avlider, när det används.

https://covid19.onedaymd.com/2021/12/dr-peter-mccullough-fact-check-and.html

Utöver detta, behandlas läkare, som inte driver samma linje som Pfizer och Moderna osv, på samma sätt, eller värre. De skall inte bara osynliggöras, utan helst också avskedas och bli av med sin legitimation. Det tas också för givet att allt som dessa säger, är falskt. De har inte gjort sin trosbekännelse och skall därför ovillkorligen brännas på bål tillsammans med sina ”villoläror”.  

Enligt Expressens artikel, är allt från läkare galet och osant.

”Det var i slutet av januari i år som en kvinna besökte en öron-näsa-hals-mottagning i Göteborg.

”Döm om hennes förvåning och även min, när hon kommer hem och berättar att (läkaren) berättat för henne hur farligt det är för gravida kvinnor att ta covid-vaccin”, skriver hennes sambo i en anmälan till inspektionen för vård och omsorg. 

Den manliga läkaren ska också ha gett henne en lapp, som hänvisade till att läsa på om vad advokat Reiner Fuellmich, Dr McCullogh, Dr Tenpennny och Dr Malone sagt om vaccinet. Samtliga är kända för oriktiga påståenden och konspirationsteorier kring coronavaccinet och pandemin. McCullogh och Malone har exempelvis båda varit med i på senare tid tungt kritiserade avsnitt i Joe Rogans podcast. 

”Trodde på allvar inte att en svensk läkare med lång erfarenhet på fullaste allvar kan sitta och sprida sådana foliehattsteorier och anti-vaccin-propaganda”, skriver anmälaren.” 

”Nyhetsbyrån Siren skriver att det tidigare kommit in tips från en person som driver kliniken, om att läkaren sagt till patienter att covid-19 är ett ”massmedialt påhitt” och att coronavaccinet ”innehåller batterisyra”.

Men den som själv tittat på överdödligheten under de senaste influensasäsongerna, kan se att dödligheten ”under pandemin”, inte sticker ut alls. Och det är inte med några påhittade siffror, utan med officiell statistik från SCB. 

DÖDLIGHET ÖVER SÄSONGER 2015/16 TILL 2020/21

Samma sak är det med IVA-beläggningen.

I vårt grannland Danmark, har journalisterna agerat på ett betydligt mer hedervärt sätt. Berlingske Tidning rapporterade att SSI – Danmarks motsvarighet till Folkhälsomyndigheten, i över ett års tid, på konstgjord väg – på grund av politisk tryck, manipulerat upp det verkliga beläggningstalen hos sjukvården, för att få det att framstå som att sjukvården var mer belastad än den i verkligheten var. 

När Region Hovedstaden rapporterade att de hade 203 inlagda 2021-12-28, ökades dessa 203 hos Danska folkhälsomyndigheten SSI, med drygt 55% till 315. Efter BT:s reportage, sänktes siffran något, till 275. 

”Region Hovedstaden 28. december 2021 havde oplyst, at de havde 203 indlagte, hvor de ifølge Statens Serum Instituts tal havde 315. Men en uges tid senere, nemlig 5. januar, var det tal oppe på 275 indlagte.”

2022-01-06, rapporterade BT, att Danmarks statsminister Mette Frederiksen, avsiktligen använt missvisande och kraftigt vilseledande beläggningssiffror för att kunna stänga ned Danmark.

”Statsminister Mette Frederiksen har blandt andet brugt misvisende indlæggelsestal til at argumentere for coronarestriktioner.”

Läkarens påstående om batterisyra, dvs saltsyra, hade varit enkelt att kolla upp, istället för att summariskt avfärda det. 

Enligt Läkemedelsverkets själva, innehåller Comirnatys preparat saltsyra, dvs batterisyra. Det innehåller också målartvätt, dvs natriumhydroxid. Men det finns däremot betydligt värre ingredienser att oroa sig för, som tozinameran, ”ALC-0315” och ”ALC-0159”, än de som använts för att justera pH.

Det som Expressen och de flesta andra håller på med, förefaller således inte att vara särskilt hedervärd journalistik.

Källor:

https://www.expressen.se/gt/lakaren-anmals-for-vaccin–logner-200-piloter-har-dott/

https://www.rwmalonemd.com/general-4

https://covid19.onedaymd.com/2021/12/dr-peter-mccullough-fact-check-and.html

https://portal.icuregswe.org/utdata/en/report/demo.antalvtf

https://www.bt.dk/politik/ssi-har-bevidst-brugt-kunstigt-hoejt-corona-tal-i-over-et-aar-det-lugter-af

https://www.bt.dk/politik/mette-frederiksen-har-brugt-misvisende-indlaeggelsestal-til-at-lukke-landet-ned

https://www.lakemedelsverket.se/sv/coronavirus/coronavaccin/comirnaty-vaccin-mot-covid-19-pfizer-biontech#hmainbody6

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.