1 oktober 2023

IT’S ALL ABOUT CONTROL

Enligt The Epoch Times, stal det globalistiska vänsterextremistföretaget GoFundMe nyligen 10 miljoner CAD, som människor donerat till Convoy to Ottawa 2022

Den påhittade orsaken uppges vara att de protesterande utfört våldsaktioner, vilket naturligtvis några kan ha gjort, då tiotusentals människor deltagit. 

Om detta hade varit den verkliga orsaken, skulle naturligtvis GoFundMe även ha blockerat Antifa och BLM, vilket aldrig skett, trots att de plundrade och brände ned nästan hela städer.

Detta bevisar att makteliten selektivt styr över vilka som skall få protestera och vilka som inte skall få protestera.

Detta är orsaken till att de hela tiden strävar efter maximal kontroll genom att försöka uppnå det kontantlösa samhället.

Än så länge finns det alternativ kvar. Detta är ett av dem. https://www.givesendgo.com/FreedomConvoy2022

Källor:

https://www.theepochtimes.com/gofundme-says-wont-give-10m-to-truck-protest-organizers-will-give-to-charity-instead_4257991.html?utm_source=morningbriefnoe&utm_campaign=mb-2022-02-05&utm_medium=email&est=xgp6vtFLhIC7sI3o%2Fdydk%2FKDEAZVHMruzbhRyrLdXntQP0NrP9y7BEjNGqkBBBVkvKEa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.