31 maj 2023

EN SVART DAG I DEN GLOBALA NYVAXZISMENS EUROPA

Det brukar sägas att historien upprepar sig. 

Återigen har Österrike utmärkt sig genom att vara vagga åt ondskan och dragit skam och vanära över det en gång fria Europa. 

Idag har den globala fascismen i kläder av nyvaxzism, erövrat sitt första land i Europa, likt Adolf Hitler en gång erövrade Polen med sitt Blitzkrieg. På samma sätt som folket i övriga länder då tänkte att detta inte kommer att drabba dem, kommer de ännu en gång att bli tagna på sängen. Det här handlar inte om folkhälsa. Inte ens i närheten. Utan om ren totalitarism, iscensatt av de fascistiska globalisterna bakom Bilderberggruppen och den politiska adelns möten i Davos.

Från och med idag, är det obligatoriskt för alla österrikare att injicera sig.

Lagen omfattar alla, förutom gravida, de som haft covid under de senaste 180 dagarna och de som av medicinska skäl inte kan injicera sig.

Den som inte injicerar sig, kommer från och med mitten på mars, då kontrollerna börjar, att riskera böter på mellan 600-3600 EUR.

Den som blir bötfälld och injicerar sig inom 14 dagar, kommer att få böterna upphävda.

Österrike återigen dragit skam och vanära över det en gång fria Europa och har nu ställt sig på samma sida som diktaturerna i Ecuador, Indonesien, Tadzjikistan och Turkmenistan. 

Den som tror att det kommer att sluta här, är mer naiv än en treåring. Det här handlar om makt och kontroll över människor.

Enligt den kroatiske EU-parlamentarikerna Cristian Terhes, arbetar han på ett EU-projekt, där det gröna passet inte bara ska ha uppgifter om antalet injektioner, utan även innehålla information över allt från människors bankkonton, ned till hur mycket koldioxid var och en genererar. 

EU har inte bara för avsikt att, utan verkar även för att införa ett Social credit system, likt det som finns i Kina, där alla medborgare konstant utvärderas och helt kan uteslutas från samhället när de av regimen anses som ”icke önskvärda”.

Källa:

https://www.rte.ie/news/coronavirus/2022/0205/1277948-austria-covid-vaccine/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.